Головна Новини Політика президент Подоляк про причини звільнення Залужного: Люди втомилися від війни, стагнація на фронті недопустима
commentss НОВИНИ Всі новини

Подоляк про причини звільнення Залужного: Люди втомилися від війни, стагнація на фронті недопустима

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк в інтерв’ю Голованову пояснив, чому президент Володимир Зеленський може звільнити головкома Валерія Залужного, повідомляє портал «Коментарі». Серед причин – стагнація на фронті

6 лютого 2024, 16:13 comments8129
Поділіться публікацією:

Президент Володимир Зеленський несе відповідальність за все те, що відбувається в країні, заявив Михайло Подоляк. За його словами, він, як Верховний головнокомандувач, також відповідає і за ситуацію на фронті.

Подоляк про причини звільнення Залужного: Люди втомилися від війни, стагнація на фронті недопустима

Від війни втомились також партнери України

Як підкреслив Подоляк, Валерія Залужного можуть звільнити, бо Зеленський не може собі дозволити, щоб за  два роки війни була відповідна стагнація, яка зараз відбувається. До того ж, радник Офісу президента додав, що довга війна виснажує.

"І це вже має відповідні впливи на психоемоційний стан людей. Не лише в Україні, а й серед наших партнерів. Люди починають втомлюватися, розчаровуватися, вони не бачать того, що буде в майбутньому",
— сказав Подоляк.

Радник голови Офісу президента також додав, що в жодному разі не можна допустити заморожування війни, оскільки тоді для Росії нічого не зміниться.

Як повідомляв портал "Коментарі", політолог Володимир Горбач вважає, що суспільство негативно поставиться до відставки Залужного. На його думку, згладити такий негатив може хіба лиш звільнення голови Офісу президента Андрія Єрмака.

Окрім того, портал "Коментарі" повідомляв, що за інформацією нардепа Олексія Гончаренка, разом із Залужним хочуть звільнити всіх його заступників.

У свою чергу народний депутат Роман Костенко повідомив, що бажаючих замінитиВалерія Залужного на посаді мало, бо треба одразу демонструвати результати, а це важко з огляду відсутності допомоги від партнерів

Портал "Коментарі" повідомляв, що, на думку політолога Володимира Цибулька, Президент Володимир Зеленський розпочав прямі торгиіз західними партнерами щодо збереження у владі, оскільки 20 травня його п’ятирічний термін на посаді президента завершується. Начебто "розмінною монетою" у цих торгах став Залужний.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини