Головна Новини Політика президент ОАЕ зробили несподіваний жест на честь приїзду Зеленського (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

ОАЕ зробили несподіваний жест на честь приїзду Зеленського (ФОТО)

У Зеленського таку ідея оцінили на ура

15 лютого 2021, 18:14 comments1411
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський побував з офіційним візитом в Об'єднаних Арабських Еміратах, в тому числі, й у місті Дубай. Під час того, як український лідер відбував додому, в честь нього знаменита дубайська вежа Бурдж-Халіфа засяяла кольорами прапора України — синім і жовтим. Фотографією поділилася у себе в Instagram прессекретар президента Юлія Мендель сьогодні, 15 лютого.

ОАЕ зробили несподіваний жест на честь приїзду Зеленського (ФОТО)

Зеленський в ОАЕ. Фото: ОП

"Просто під час від'їзду Президента", — йдеться в публікації Юлії Мендель.

Коментаторам такий жест на честь українського лідера з боку Об'єднаних Арабських Еміратів сподобався.

ОАЕ зробили несподіваний жест на честь приїзду Зеленського (ФОТО) - фото 2

Відзначимо, що український президент Зеленський в рамках візиту провів зустріч з керівництвом Управління охорони здоров'я Дубая. Так, арабські чиновники привітали ініціативу глави України щодо можливості спільного виробництва вакцини і висловили готовність працювати в цьому напрямку.

Крім того, Зеленський запросив одного з найбільших портових операторів у світі DP World розширити інвестування в українські порти. Головний виконавчий директор DP World зазначив, що компанія вже має великий досвід у розвитку річкового транспорту в інших країнах, який дійсно є найдешевшим видом транспорту.

Нагадаємо, під час офіційного візиту президента України до Об'єднаних Арабських Еміратів (ОАЕ) з'явилася інформація, що літак, яким користується "права рука" нардепа від ОПЗЖ Віктора Медведчука — Тарас Козак — відправився з Мінська в ОАЕ 12 лютого. За день до відльоту туди подружжя Зеленських. Про підсумки візиту та дивний літаковий збіг "Коментарі" поговорили з експертами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Юля Т.

15 лютого 2021, 18:40

вова, делом займись. страна скоро точно подохнет от твоей тупой политики. вали наверное уже к себе на историческую родину. задовбав

Юля Т.

15 лютого 2021, 18:40

вова, делом займись. страна скоро точно подохнет от твоей тупой политики. вали наверное уже к себе на историческую родину. задовбав


Новини