Головна Новини Політика президент Настав час починати переговори з РФ: Зеленський відповів, що йому зараз говорять західні партнери
commentss НОВИНИ Всі новини

Настав час починати переговори з РФ: Зеленський відповів, що йому зараз говорять західні партнери

Володимир Зеленський запевнив, що ніхто на Заході не вимагає від нього розпочинати переговори з РФ

4 листопада 2023, 15:55 comments3014
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський спростував інформацію низки ЗМІ щодо нібито обговорення можливих мирних переговорів України з Росією. Він заявив, що тиску з боку партнерів не було і немає. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву глава держави зробив під час прес-конференції з президентом Єврокомісії Урсулою фон дер Ляйєн.

Настав час починати переговори з РФ: Зеленський відповів, що йому зараз говорять західні партнери

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

"Всі знають моє ставлення, яке збігається зі ставленням українського суспільства. Ніхто не тисне на мене сьогодні. Все це було на початку війни та до війни. На сьогоднішній день ніхто не тисне із лідерів ЄС, Сполучених Штатів", — зазначив український президент.

Володимир Зеленський вкотре наголосив, що Україна не готова до територіальних поступок заради припинення війни.

"Щоб ми зараз сіли з Росією, розмовляли та щось їй віддавали – не буде такого", — констатував глава української держави.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Україна має час до кінця року і ще трохи на початку наступного – потім переговори з РФ.

Також видання "Коментарі" повідомляло – таємні переговори між Україною та Росією: Кулеба зняв інтригу.

Раніше "Коментарі" писали – останні події на фронтах російсько-української війни, а також довкола самого конфлікту демонструє, що він переходить у нову фазу. Росіяни кинули величезні сили на захоплення Авдіївки, яку штурмують другий тиждень, не зважаючи на втрати. У свою чергу, Україна пішла в атаку на лівому березі Дніпра Херсонщини. Крім того, ЗСУ нарешті отримали американські ракети ATACMS, якими потужно і несподівано вдарили по окупантах. Експерти проаналізували для видання "Коментарі" ситуацію, що складається в рамках відбиття російської агресії, а також спрогнозували, як вона може розвиватися далі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини