Головна Новини Політика президент Настає вирішальний час: Зеленський зробив заяву про війну у 2024 році
commentss НОВИНИ Всі новини

Настає вирішальний час: Зеленський зробив заяву про війну у 2024 році

Володимир Зеленський вважає, що витримати цей рік, означає, витримати всю цю війну

6 січня 2024, 07:14 comments5722
Поділіться публікацією:

Глава української держави Володимир Зеленський під час традиційного відеозвернення до українців зазначив, що витримати рік, що наступив, означає витримати всю цю війну. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у заяві президента.

Настає вирішальний час: Зеленський зробив заяву про війну у 2024 році

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента

Володимир Зеленський наголосив, що головний пріоритет України поки що незмінний. А саме – дати все необхідне для захисту України та для наших активних дій. За словами президента, серед іншого Україна має забезпечити: боєприпаси, дрони, техніку, особовий склад.

"Витримати цей рік — значить витримати всю цю війну. Важливий час. Багато в чому вирішальний. Дякую всім, хто це усвідомлює. Хто допомагає державі ставати сильнішим, а нашим воїнам — знищувати ворога", — наголосив український лідер.

Читайте також на порталі "Коментарі" – як розуміти заяву Зеленського про битву за Крим: який пріоритет для України у 2024 році.

Також видання "Коментарі" повідомляло – президент України Володимир Зеленський дав чергове інтерв'ю The Economist. Серед іншого, наголосив на необхідності мобілізації, причому не лише в Україні (і не лише в ракурсі поповнення ЗСУ), а й у світі – для загальної відсічі російської агресії. Він також назвав Путіна "твариною", яка відчуває слабкість і страх. Виходячи з цього, підкреслив Зеленський, ЄС і НАТО не повинні виявляти цю слабкість, якщо вони не хочуть бути з'їденими. Як оцінюєте зроблені українським президентом заяви? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.

Раніше "Коментарі" писали – що відбувається на дипломатичному та військовому фронтах: до чого готуватись Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Іван Сірко

6 січня 2024, 07:45

Брехло!!! Чому зброї, боєприпасів своїх немає, авіації намає... чому не знищуєте захоплені міста, а кидаєте десятки, сотень Українців на мя'со за ради чого? Чому луганський патроний завод працює на ворога та не знищений, міст через керчинську протоку та інші шляхи надходженя боеприпасів.!!!! Ні безглуздій мобілізації простого населеня!!! Наймайте приватну армії, їх хватає в світі!!! не влада, а якісь бариги наркомани, землі та усе розпродають та Українців знищують.


Новини