Головна Новини Політика президент Наскільки політика Зеленського відрізняється від курсу Порошенко, - політолог
commentss НОВИНИ Всі новини

Наскільки політика Зеленського відрізняється від курсу Порошенко, - політолог

Михайло Погребинський розповів про політику українських президентів на прикладі вирішення проблемних питань з РФ

6 липня 2021, 14:00
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський фактично повністю повторює курс свого попередника Петра Порошенка. Таку думку висловив політолог Михайло Погребинський, передає "112 Україна".

Наскільки політика Зеленського відрізняється від курсу Порошенко, - політолог

Різниця політики Зеленського і Порошенко

На думку Погребинського, різниця в курсах п'ятого і шостого президентів України полягає в способі розв'язання всіх питань з Росією. Зокрема, Порошенко звертався за допомогою до голови політради партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктора Медведчука.

"Зеленський не хоче домовлятися і робить догани навіть канцлер ФРН Ангела Меркель президенту США. І тільки в цьому різниця", — додав Погребинський.

Політолог також акцентував на тому, що реальною опозицією в нашій країні є тільки політична сила "Опозиційна платформа — За життя".

"Це ("Європейська Солідарність", "Голос" і "Батьківщина", — ред.) — не опозиція. Це конкуренти за місце в будівлі Адміністрації президента. У нас у країні тільки одна опозиція — ОПЗЖ і Віктор Медведчук, який сидить під домашнім арештом . Порошенко — це "опозиція" самому Зеленському. Він хоче робити те ж, що і Зеленський, тільки сам ", — резюмував політолог.

Нагадаємо, соціолог Павло Кутуєв заявив, що якщо Росія погодиться на діалог з налагодження відносин і врегулювання військового конфлікту на Донбасі з головою політради партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктором Медведчуком, то Україні варто це вітати. На його думку, налагодження відносин з сусідніми державами — це першочергове завдання геополітики, проте заклики до Євросоюзу і НАТО прийти в цьому питанні на допомогу не працюють.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини