Головна Новини Політика президент Наскільки політика Зеленського відрізняється від курсу Порошенко, - політолог
commentss НОВИНИ Всі новини

Наскільки політика Зеленського відрізняється від курсу Порошенко, - політолог

Михайло Погребинський розповів про політику українських президентів на прикладі вирішення проблемних питань з РФ

6 липня 2021, 13:53
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський фактично повністю повторює курс свого попередника Петра Порошенка. Таку думку висловив політолог Михайло Погребинський, передає "112 Україна".

Наскільки політика Зеленського відрізняється від курсу Порошенко, - політолог

На думку Погребинського, різниця в курсах п'ятого і шостого президентів України полягає в способі вирішення всіх питань з Росією. Зокрема, Порошенко звертався за допомогою до голови політради партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктору Медведчуку.

Він підкреслив, що єдина різниця в їх курсі в тому, що Порошенко всі питання з Росією вирішував за допомогою голови політради "Опозиційною платформи — За життя" Віктора Медведчука.

"Зеленський не хоче домовлятися і робить догани навіть канцлер ФРН Ангела Меркель президенту США. І тільки в цьому різниця ", — додав Погребинський.

Політолог також акцентував увагу на тому, що реальною опозицією в нашій країні є тільки "Опозиційна платформа — За життя".

"Це (" Європейська Солідарність "," Голос "і" Батьківщина ", — ред.) — не опозиція. Це конкуренти за місце в будівлі Адміністрації президента. У нас в країні тільки одна опозиція — ОТЗЖ і сидить під домашнім арештом Віктор Медведчук. Порошенко — це "опозиція" самому Зеленському. Він хоче робити те ж, що і Зеленський, тільки сам ", — резюмував політолог.

Нагадаємо, соціолог Павло Кутуєв заявив , що якщо Росія погодиться на діалог з налагодження відносин і врегулювання військового конфлікту на Донбасі з головою політради партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктором Медведчуком, то Україні варто це вітати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини