Головна Новини Політика президент "Нас лякають великою війною": про що говорив у своєму зверненні Володимир Зеленський
commentss НОВИНИ Всі новини

"Нас лякають великою війною": про що говорив у своєму зверненні Володимир Зеленський

Президент України заявив, що Крим та Донбас повернуть дипломатичним шляхом

14 лютого 2022, 21:34
Поділіться публікацією:

Очільник нашої країни Володимир Зеленський записав звернення до співвітчизників стосовно застосування сили зі сторони Росії. Президент гарантує, що ситуація контролюється владою, що готова до будь-якого розвитку подій.  "Коментарі" зібрали головні тези з виступу президента України.

 "Нас лякають великою війною": про що говорив у своєму зверненні Володимир Зеленський

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

 Україна сильна, як ніколи

 За словами українського президента, нас не вперше хочуть налякати загрозою повномасштабної війни, але Україна сьогодні, є сильною як ніколи.

З нашою країною воюють на всіх напрямках: військовому, дипломатичному, енергетичному та інформаційному.

 Як сказав Володимир Зеленський, представники української влади чітко розуміють  всі виклики і знають, що з ними робити. Також влада  готує достойну відповідь на будь-які агресивні дії проти нашої країни.

Крим та Донбас повернемо дипломатичним шляхом

Україна прагне  миру та  поверне  Крим та ОРДЛО виключно дипломатичним шляхом.

У своєму зверненні Володимир Зеленський не оминув увагою олігархів та політиків, які покинули в цей непростий час свою державу. За його словами, бізнесмени та політики, які на тлі загрози виїхали з України, повинні повернутися протягом 24 годин, щоб продемонструвати, що вони справжні громадяни України.

Завтра знову зійде сонце над нашим мирним небом

Наша країна 16 лютого буде мати ще одне важливе свято —  День Єдності, а не нападу РФ. За висловом українського лідера, зараз здається, що навкруги темрява, але завтра знову зійде сонце над нашим мирним небом. Крім того, Кабінет Міністрів України має затвердити план заходів, передбачивши забезпечення з 1 березня 2022 року підвищення грошового забезпечення військовослужбовців ЗСУ на 30% та доведення до 20% від початку 2022 року підвищення грошового забезпечення військовослужбовців Державної прикордонної служби та Національної гвардії України.

Також має бути створена єдина інформаційна платформа "UАразом" для забезпечення щоденного інформування населення про реальний стан безпекової ситуації та інші важливі події.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Володимир Зеленський виступив зі зверненням до українцівПрезидент вкотре заявив, що українська держава сьогодні сильна, як ніколи, а 16 лютого стане Днем єднання. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини