Головна Новини Політика зовнішня політика 16 лютого стане Днем єднання: Володимир Зеленський виступив зі зверненням до українців (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

16 лютого стане Днем єднання: Володимир Зеленський виступив зі зверненням до українців (ВІДЕО)

Володимир Зеленський:16 лютого стане державним святом

14 лютого 2022, 19:58
Поділіться публікацією:

14 лютого Володимир Зеленський виступив перед українцями з офіційним зверненням. Президент вкотре заявив, що українська держава сьогодні сильна, як ніколи, а 16 лютого стане Днем єднання.  Відповідне відео з'явилося у Телеграм-каналі гаранта.

16 лютого стане Днем єднання: Володимир Зеленський виступив зі зверненням до українців (ВІДЕО)

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

"Ми прагнемо миру й хочемо розв'язувати всі питання виключно шляхом переговорів. І Донбас, і Крим повернуться в Україну. Виключно дипломатичним шляхом. Ми не зазіхаємо на чуже, але й свого не віддамо. Ми маємо прекрасну армію. Наші хлопці мають унікальний бойовий досвід і сучасну зброю. Це вже в рази сильніша армія, ніж вісім років тому",- заявив Зеленський.

Він також зазначив, що 16  лютого стане державним святом.

"Нам кажуть, що 16 лютого стане днем нападу. Ми зробимо його Днем єднання. Відповідний указ уже підписано. Цього дня ми вивісимо національні прапори, надягнемо синьо-жовті стрічки та покажемо всьому світу нашу єдність",- заявив Зеленський.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Зеленський дав олігархам та нардепам 24 години, щоб ті повернулися в Україну. Володимир Зеленський під час брифінгу після зустрічі з канцлером ФРН Олафом Шольцом, розповів журналістам, що не вивозив свою сім’ю за кордон.  Що стосується його ставлення до олігархів та інших громадян, які покидають нині Україну, президент висловився досить у різкій формі та порадив не шукати прихистку на Заході України.Також Зеленський звернувся до народних депутатів і дав їм добу, аби повернутись в Україну. Він наголосив, що у цей непростий  момент вони мають повернутися в Україну.  Також Володимир  Зеленський у своєму зверненні не оминув ЗМІ, закликавши їх не перевозити свої редакції на Західну Україну та до Європи.

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини