Головна Новини Політика президент Нардеп: Путін із задоволенням проведе із Зеленським зустріч у Сочі, вижме його як колись Януковича
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп: Путін із задоволенням проведе із Зеленським зустріч у Сочі, вижме його як колись Януковича

Президент Володимир Зеленський припускає переговори з Путіним не лише в рамках "Нормандського формату"

16 грудня 2021, 09:05
Поділіться публікацією:

Прибувши до Брюсселя на саміт "Східного партнерства" президент України Володимир Зеленський знову наголосив на тому, що він хоче домогтися прямих переговорів з президентом Росії Володимиром Путіним. Нардеп 8-го скликання Верховної Ради Сергій Висоцький вважає таку заяву Зеленського некомпетентною. Про це він написав у себя в Facebook.

Нардеп: Путін із задоволенням проведе із Зеленським зустріч у Сочі, вижме його як колись Януковича

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

"У Брюсселі Володимир Олександрович як завжди зробив некомпетентну заяву щодо прямих переговорів із Путіним. Як приклад він назвав переговори вірменського прем'єра Пішиняна та президента Азербайджану Алієва у Брюсселі. Але справа в тому, що саме рамкові угоди про деескалацію між Вірменією та Азербайджаном були укладені в Сочі за допомогою Путіна. І у Брюсселі глави цих держав обговорювали механізм реалізації саме цих Сочинських домовленостей. Тобто домовленості, укладені під впливом Кремля, були фактично парафовані Євросоюзом", – наголосив нардеп.

Сергій Висоцький зазначив, що він особисто не змінив своєї думки щодо того, що саме Путін спровокував нещодавнє загострення конфлікту між Вірменією та Азербайджаном, і максимально скористався цим для посилення свого впливу на регіон.

На думку нардепа, Путін із задоволенням проведе із Зеленським зустріч у Сочі, "вичавить" його як колись Януковича. Але поставить ЄС та США перед фактом – ми домовилися, ознайомтеся та відійдіть убік.

"Ну не розумієш ти нічого у зовнішній політиці, ну спитай того ж Кулебу. Ні! Треба як на розминці в КВК — молоть будь-яку фігню, головне, щоб впевнено та швидко. Ці імпровізації самовпевненого дилетанта нас занапащають!", – резюмував Висоцький.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Зеленський хоче використати "Північний потік-2" , щоб зустрітися з Путіним.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини