Головна Новини Політика президент На благо армії: президент Зеленський відмовився від державних літака і вертольота
commentss НОВИНИ Всі новини

На благо армії: президент Зеленський відмовився від державних літака і вертольота

Це зроблено для підвищення ефективності використання держвласності, стверджують в ОП

10 квітня 2021, 11:30
Поділіться публікацією:

Українські військові отримали у своє розпорядження додатковий авіаційний транспорт. Володіння державними вертольотом і літаком армією стало можливо завдяки розпорядженню президента Володимира Зеленського, повідомляється на офіційному веб-ресурсі глави держави.

На благо армії: президент Зеленський відмовився від державних літака і вертольота

Зеленський передав армії авіатехніку. Фото: ОП

Таким чином матеріально-технічна база ВСУ поповнилася літаком АН-148-100В. Також на підмогу бійцям відданий гвинтокрил Мі-8МТВ-1.

У Зеленського вважають, що держвласність повинна використовуватися ефективно. Авіатехніка ж, що раніше знаходилася у власності Держуправління справами (ДУС), принесе більше користі українським військовослужбовцям.

Відзначимо, що ДУС забезпечує діяльність Президента, Кабміну, Верховної Ради та інших державних органів влади в плані техніки і соціально-побутових питань. Цей орган координується безпосередньо главою держави з 2000 року.

До слова, позиція інтернет-користувачів щодо передачі авіатехніки військовим розділилася. Деякі яро вітають таке рішення, називаючи його правильним, а самого Зеленського — неймовірним президентом.

Деякі ж із Facebook-коментаторів щиро дивуються тому, що відбувається. "Ого, оце щедрість. Цивільне майно платників податків передав армії. А які військові завдання воно здатне виконувати?", "Ще б Єрмака з Татаровим передав на потрібні армії", "Сподіваємося, що і резиденцію "Залісся" теж нарешті перетворять на парк. Чи вона ще потрібна ДУСі для полювання?" — цікавляться різні українці.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, як Володимир Зеленський відгукується про свою нещодавню поїздку до лінії розмежування на Донбасі.

Також на порталі ви можете прочитати про те, що в ОП думають про можливий похід Зеленського на другий президентський термін.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини