Головна Новини Політика президент Тут хочуть миру: Зеленський розповів про поїздку на Донбас
commentss НОВИНИ Всі новини

Тут хочуть миру: Зеленський розповів про поїздку на Донбас

Під час візиту президент вшанував пам'ять загиблих героїв

9 квітня 2021, 16:49
Поділіться публікацією:

З початку 2021 року на Сході України загинуло 26 українських військових, а наразі на передовій активізувалися російські снайпери. Про це розповів у своєму Telegram глава держави Володимир Зеленський, передає ТСН.

Тут хочуть миру: Зеленський розповів про поїздку на Донбас

Володимир Зеленський - фото: Telegram-канал Zelenskiy / Official

Президент підкреслив, що під час робочої поїздки на Донбас, він відвідав бойові позиції, де трагічно померли українські герої і де найбільша кількість поранених.

"Тут хочуть миру, але з іншого боку лінії розмежування зброї не складають. Наші бійці розповідали мені про свою службу під звуки пострілів, які знову стали на передовій небезпечною буденністю. Після місяців дотримання режиму повного та всеосяжного припинення вогню ми повернулися до необхідності встановлювати перемир’я", — сказано в повідомленні гаранта.

Президент також розповів, що снайпери, які останнім часом активізувалися, постійно ціляться по позиціях військових ООС. За словами Зеленського, територія, що проходить вздовж лінії розмежування, замінована, а інфраструктура практично повністю зруйнована.

Під час поїздки Зеленський також вшанував пам'ять загиблих військових, зазначивши, що всі, хто наділений владними повноваженнями, повинні приїжджати до зони ООС, оскільки саме на Донбасі вирішується доля нашої країни.

"Наш спільний обов’язок – пам’ятати героїв. Мій особистий обов’язок як Верховного Головнокомандувача – підтримувати бойовий дух військових, які на фронті роблять усе можливе для захисту України", — резюмував президент.

Раніше портал "Коментарі" писав, що представники російського політикуму продовжують підкріплювати словесними погрозами умовне "брязкання зброєю" своєї армії на кордоні з Україною. За запевненням керівника МЗС РФ Марії Захарової, членство нашої країни в Північноатлантичному альянсі обов'язково загострить обстановку на Донбасі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини