Головна Новини Політика президент Мобілізація чоловіків на фронт: Зеленський вважає, що в Україні не можна просто “дихати повітрям”
commentss НОВИНИ Всі новини

Мобілізація чоловіків на фронт: Зеленський вважає, що в Україні не можна просто “дихати повітрям”

Зеленський нагадав, що зарплата одного військового ЗСУ - це податки 6-8 українців, котрі працюють.

17 січня 2024, 19:15 comments10756
Поділіться публікацією:








Президент Зеленський заявив, що усі військовозобов'язані чоловіки, які сьогодні за кордоном, мають повернутися до України, де вони будуть або воювати, або працювати. Про це він говорив під зустрічі на Міжнародному економічного форуму в швейцарському Давосі.

Мобілізація чоловіків на фронт: Зеленський вважає, що в Україні не можна просто “дихати повітрям”

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

“Це питання закону і справедливості. Якщо ти особа мобілізаційного віку, ти маєш бути в Україні. Це факт. І далі ти воюватимеш чи не воюватимеш. Ти працюватимеш. Я наводив цей приклад, в Україні не можна просто дихати повітрям. Ми у війні. Тому ти або працюєш, або воюєш”, — заявив президент.

Також він зазначив, що зарплата одного військового — це податки від 6-8 працюючих українців.

"Ти можеш працювати і не бути на фронті, це залежить від ситуації. Але ти маєш сплачувати податки”, — заявив президент.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Зеленський пояснив, чому Україні не вистачає людей для війни із РФ. Україні завжди не вистачатиме людей на фронті, бо РФ мобілізує і кидає на забій трупи.  Таку заяву в Давосі зробив президент України Володимир Зеленський. 

Президент пояснив позицію України щодо чоловіків мобілізаційного віку, які перебувають за кордоном.  За його словами, те, що Україні не вистачає людей на фронті – це не питання того, що Україна вчетверо менша за Росію населення. Оскільки наша країна не кидала людей під танки, навіть якщо кількість населення була б однаковою з РФ.     

Також "Коментарі" писали про те, що Зеленський розповів, що буде, якщо допомога для України й надалі затримуватиметься. Україна звертається до партнерів та союзників із закликом перестати експериментувати із затягуванням щодо допомоги. Це може призвести до кризи і не лише в Україні. 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

17 січня 2024, 19:47

М'яса і обслуги для чиновницького юдейства не вистачає? Сам ніколи не платив податків. Все племінне юдейство геройські віддає 18% ПДФО з бюджетної зарплатні? Діти маразматиків Сари і Авраама вже перетворили українську землю на ханаанську. Вже все сталось - шансів немає. Забирайте землі, грець з вами, тільки покинути цей концтабір. Ви вигадали ще один демотиватор - повернення з закордону. Люди за кілька років налагодили/дять своє життя, а їх примусово знов сюди повертати кріпаками, якщо переможемо. За це будемо воювати? Бо шахрайське юдейство, яке і зараз узурпувало владу, почне верещати: "Ми не можемо провести вибори бо мільйони українців за кордоном. Поки ЄС не поверне їх нам примусово, ми ще років 30 будемо чіплятись за владу". Щоб позбутись цієї хитрої мерзоти потрібно буде повстання, як проти Чаушеску, з сотнями тисяч кривавих жертв - Палестина буде здаватись раєм. Засліплена юдейською пропагандою чернь ніколи на це не буде здатна. Тому вже все втрачено. Тому і програли.


Новини