Головна Новини Політика президент Зеленський розповів, що буде, якщо допомога для України й надалі затримуватиметься
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів, що буде, якщо допомога для України й надалі затримуватиметься

Володимир Зеленський просить союзників не експериментувати із затягуванням допомоги Україні

17 січня 2024, 15:42
Поділіться публікацією:

Україна звертається до партнерів та союзників із закликом перестати експериментувати із затягуванням щодо допомоги. Це може призвести до кризи і не лише в Україні. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву, перебуваючи з офіційним візитом у Давосі, зробив президент України Володимир Зеленський.

Зеленський розповів, що буде, якщо допомога для України й надалі затримуватиметься

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

"Якщо чесно, я б не радив нам всім експериментувати. Бо це страшний експеримент затягувати з тією чи іншою допомогою. Проблема іноді в тому, що ми називаємо допомогу допомогою. Тому що не всі, на жаль, усвідомлюють, що це безпека не тільки України. Так, в більшості своїй українських людей, але це і безпека європейського континенту і буде мати вплив безумовно на безпеку всіх континентів", — заявив глава української держави.

Президент наголосив, що без західної допомоги Україна буде слабшою на полі бою. Може виникнути дефіцит артилерії, зенітних ракет протиповітряної оборони. Це, у свою чергу, призведе до того, що Україна, наприклад, не зможе відбивати удари балістичними ракетами.

Володимир Зеленський підкреслив, що самотужки протистояти Росії буде дуже складно, тому буде велика кількість вбивств і велика кількість поранених людей.

"Завдяки системам протиповітряної оборони, наприклад, яка високовартісна, дуже високовартісна, в нас немає в цьому році блекауту. І в наших людей є тепло, у нас є вода і в лікарнях, і в дитсадках, і в школах. Тому, що ж станеться? Станеться велика криза. Зараз війна, а буде велика криза для всієї Європи. Чому? Тому що без допомоги США, Європейського союзу Україна буде боротися, Україна буде слабкіше, і це буде можливість для Росії захопити нас", — заявив президент.

Зеленський вважає, що у разі програшу України буде війна НАТО із Російською Федерацією. На думку українського президента, російський диктатор Володимир Путін цього справді хоче.

Читайте також на порталі "Коментарі" – блокування допомоги Україні: хто і з чим прорахувався у США і не лише.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

17 січня 2024, 15:58

Корумпований Фюрер залякує!


Новини