Головна Новини Політика президент Мир в обмін на Крим: Зеленський дав відповідь – чи можливе завершення війни, без заходу ЗСУ на півострів
commentss НОВИНИ Всі новини

Мир в обмін на Крим: Зеленський дав відповідь – чи можливе завершення війни, без заходу ЗСУ на півострів

Володимир Зеленський дав чітко зрозуміти, що війна не закінчиться, доки Крим перебуває під окупацією

3 липня 2023, 15:40 comments2192
Поділіться публікацією:

Для України перемога у війні над Росією настане лише у тому випадку, якщо відбудеться відновлення територіальної цілісності нашої держави за станом на 1991 рік. Тобто ні про яке завершення війни не може навіть йтися, поки Крим перебуває під російською окупацією. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю "CNN" зробив президент України Володимир Зеленський.

Мир в обмін на Крим: Зеленський дав відповідь – чи можливе завершення війни, без заходу ЗСУ на півострів

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Глава держави погодився з тим, що незважаючи на те, що зусилля України зосереджені на відвойуванні території на півдні та сході, головною та кінцевою метою української армії є визволення Криму.

"Ми не можемо уявити Україну без Криму. І поки Крим перебуває під російською окупацією, це означає лише одне: війна ще не закінчилася", — сказав він.

На питання, чи є сценарій, за якого може бути мир без Криму, Зеленський сказав: "Тоді це не буде перемогою". А Україна рухається у цій війні лише до перемоги та відновлення територіальної цілісності своєї країни у міжнародно визнаних кордонах.                                                                   

Читайте також на порталі "Коментарі" — Володимир Зеленський назвав рішення Заходу, яке здатне поставити Путіна на місце.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Володимир Зеленський в інтерв'ю західним ЗМІ заявив, що зараз український контрнаступ йде, але він далекий від тих темпів, які хотілося б бачити не лише західним союзникам, а й самим українцям. Це відбувається тому, що ризикувати життям військових командування не збирається. Для України її люди – головна цінність та пріоритет.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини