Головна Новини Політика президент «Люди робили гроші»: Зеленський розповів про своє ставлення до Порошенка
commentss НОВИНИ Всі новини

«Люди робили гроші»: Зеленський розповів про своє ставлення до Порошенка

Володимира Зеленського не цікавить персона Петра Порошенка, однак він вважає, що той міг заробляти на війні з Росією

25 червня 2021, 12:50
Поділіться публікацією:

Жодними переслідуваннями колишнього глави держави Петра Порошенка нинішня українська влада не займається. За словами президента Володимира Зеленського, він не цікавиться опозиційним політиком, при цьому вважаючи, що раніше Порошенко міг діяти заодно із Віктором Медведчуком. Про це стало відомо з великого інтерв'ю президента телеканалу "1+1".

«Люди робили гроші»: Зеленський розповів про своє ставлення до Порошенка

Зеленському не цікавий Порошенко. Фото: REUTERS

Зеленський пояснив, що інтерес до персони Порошенка він втратив давно, ще поки той займав президентський пост. Подібне розчарування сталося через великі очікування, котрі базувалися на стандартних обіцянках політиків, але так і не були втілені в життя.

Також, на думку президента, все нині наявні у Мережі записи розмов начебто лідера "ОПЗЖ" Віктора Медведчука з представниками російської політики і ОРДЛО лише посилюють негативне ставлення до Порошенка. Володимир Зеленський стверджує, що подібна інформація підтверджує: минула влада, в т.ч. і екс-президент, не мали жодної зацікавленості в питаннях завершення війни на Донбасі.

За словами президента, люди займалися тим, що "робили гроші". Зеленський вважає, що подібним ставленням, в т.ч. співпрацею з Віктором Медведчуком, занадто близьким до Росії-агресора та особисто Путіна, Петро Порошенко переступив безліч "кривавих ліній". Будь-які взаємини із РФ під час війни на сході України Зеленський вважає зароблянням грошей завдяки загибелі наших захисників.

При цьому глава держави підкреслив, що не займається нічиїм переслідуванням, адже йому це абсолютно не потрібно.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, кого Володимир Зеленський називає своїми головними конкурентами за часи президентства. Більше деталей — у нашій інформації.

Також на порталі ви можете дізнатися про те, чи може глава держави, на думку Дмитра Разумкова, оголосити дострокові президентські вибори.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

ККК

30 червня 2021, 20:44

Так же как на войне с Россией зарабатывает сама жидовская свинья зеленский! Понятно, что этот жидовский пидорас не интересуется делами пидорошенко, по тому что у самого руки по локоть в крови! И одна жидовская свинья, другой глаз не выклюет! Это жидовское чмо только и может уничтожать украинский народ и продавать землю, где это дерьмо выросло! Как жаль, что предков этого пидораса Гитлер не пустил на удобрение для земли!


Новини