Головна Новини Політика президент Лукашенко стверджує, що він українець
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко стверджує, що він українець

Білоруський президент розповів про предків, чиє коріння відбулися в Україні

6 серпня 2020, 20:38 comments1140
Поділіться публікацією:








Глава Республіки Білорусь Олександр Лукашенко заявив, що він українець, оскільки його дід народився на хуторі Понурко Чернігівської губернії, нині Сумської області України. Про це він розповів в бесіді з журналістом Дмитром Гордоном .

Лукашенко стверджує, що він українець

При цьому на зустрічне запитання Гордона, чи означає походження діда Лукашенко, що він теж трошки українець, білоруський лідер відповів рішуче: "Ну, не трошки. Трошки українців не буває, це міцно українці".

Також Лукашенко додав, що за своє життя, а особливо в молодості, часто бував у Києві і у Львові і завжди відчував там теплоту і душевність.

Також президент порівняв Україну з Францією, але зазначив, що надмірна демократія погубила європейська держава, буквально розірвала країну.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент Білорусі був готовий прихистити втікача екс-президента Віктора Януковича , коли той був змушений тікати з країни.

"Я його підтримував під час Майдану, відверто вам кажу, бо я вважав і вважаю, що у вас стався державний переворот. Я не оцінюю зараз: винен, не винен. Звичайно, винен. Але так не можна", - чесно сказав Олександр Лукашенко в цьому ж інтерв'ю українському інтерв'юеру Дмитру Гордону.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини