Головна Новини Політика президент 7 актуальних питань, на які Зеленський не відповів під час пресконференції
commentss НОВИНИ Всі новини

7 актуальних питань, на які Зеленський не відповів під час пресконференції

Володимир Зеленський відповів на понад 30 запитань про війну в Україні, однак деякі питання не прозвучали на підсумковій пресконференції президента.

19 грудня 2023, 21:00 comments15393
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський провів підсумкову пресконференцію відповідаючи на велику кількість питань. Однак деякі актуальні питання не були поставлені президентові. Портал "Коментарі" підготував список з 7 питань, на які міг би відповісти Володимир Зеленський.

7 актуальних питань, на які Зеленський не відповів під час пресконференції

Президент України Володимир Зеленський на пресконференції. Фото з відкритих джерел

Володимир Зеленський 19 грудня почав велику пресконференцію та відповів на понад 30 питань про війну, мобілізацію, біженців, зовнішню та внутрішню політику. Останній подібний захід президент організовував майже рік тому – під час першої річниці вторгнення Росії – 24 лютого. За цей час до Зеленського назбиралось багато запитань від суспільства. На деякі з них президент відповів, тоді як інші залишились поза увагою Володимира Зеленського.

7 актуальних питань, на які Зеленський не відповів на пресконференції:

1. Володимир Зеленський раніше заявляв про потребу в законопроєкті, який прирівняє корупцію до державної зради. Однак суспільство досі не почуло відповіді, коли він буде ухвалений та чи не відмовився президент від цієї ідеї?

2. Яке особисте досягнення Володимира Зеленського на посту президента України та яка особиста помилка президента, за яку він готовий вибачитись перед народом України?

3. Єдиний телемарафон все більше нагадує російське ТБ – зі викривленою реальністю. Усі опитування демонструють зниження довіри до нього. Яких заходів буде вжито в ракурсі реальної свободи слова в Україні, хоч і з врахуванням воєнного часу?

4. Чи може через деякий час бути проведений референдум щодо того, як далі бути у війні, адже вона не може продовжуватися нескінченно?

5. Що думає президент про ідею залучити засуджених для ведення бойових дій?

6. Чому кошти з держбюджету в багатьох випадках йдуть не на потреби армії, а на розбудову мостів, доріг і тому подібне?

7. Раніше була заява про те, що працівники ТЦК будуть воювати, а поранені ветерани війни підуть працювати в ТЦК. Як ці плани реалізуються сьогодні?

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в українців змінилась довіра до уряду та Володимира Зеленського. Крім того, стали відомі показники ЗСУ та головнокомандувача Валерія Залужного.

Також "Коментарі" писали про Зеленського, який зробив заяву щодо "плану Б" для України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини