Головна Новини Політика президент Критичний рівень небезпеки: про яку загрозу для України повідомив Зеленський
commentss НОВИНИ Всі новини

Критичний рівень небезпеки: про яку загрозу для України повідомив Зеленський

На думку президента, РФ використовує Білорусь як додатковий плацдарм для агресивних дій

27 серпня 2021, 16:08
Поділіться публікацією:

Співробітництво України й Російської Федерації викликає занепокоєння української влади. На думку президента України Володимира Зеленського, Республіка Білорусь зараз є справжнім додатковим майданчиком для поширення російської агресії, в тому числі проти української держави, повідомляє "Укрінформ".

Критичний рівень небезпеки: про яку загрозу для України повідомив Зеленський

Білорусь стає небезпечною для України, вважає Зеленський. Фото: РИА Новости

Таку заяву політик зробив, виступаючи перед журналістами в столиці Молдови Кишиневі, куди прибув на урочисті заходи, присвячені 30-річчю незалежності країни.

Зеленський вважає, що рівень військової загрози для України в нашому геополітичному регіоні дуже високий. Важливим завданням, на його думку, є забезпечення стабільності та підвищення рівня безпеки. Це стосується як України, так і дружніх до неї держав.

"Критичним є рівень загрози з півночі, де Білорусь використовують сьогодні як додатковий майданчик агресивних дій", — підкреслив Володимир Зеленський під час спілкування з пресою.

При цьому, за словами президента, Придністров'я та Абзахія також залишаються досить значними загрозами загальній безпеці цивілізованих держав. Судячи з усього, таким чином політик нагадав, що і на цих територіях, як на українському Донбасі, дислокуються російські військовослужбовці.

Нагадаємо, що у п'ятницю, 27 серпня, у Володимира Зеленського заплановані чотиристоронні переговори з молдавськими, румунськими та польськими колегами. Зустріч буде проходити у Кишиневі.

Раніше "Коментарі" повідомляли, з якої причини літаку з президентом України на борту не вдалося сісти в молдовській столиці з першого разу. Чому повітряне судно було змушене повернутися в Одесу, читайте в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися, яких результатів експерти очікують від особистих переговорів Володимира Зеленського та президента Молдови Майї Санду. Деталі — в нашій публікації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Харя Кришны

27 серпня 2021, 15:17

Чучелко так борзо лезет в дела других стран! Одни должны объединяться, другие должны разъединяться, и все должны думать об Украине... Пока зеленая власть все тырит и распродает.


Новини