Головна Новини Політика президент Літак Зеленського не зміг приземлитися в Молдові: що трапилося
commentss НОВИНИ Всі новини

Літак Зеленського не зміг приземлитися в Молдові: що трапилося

Борт приземлився в аеропорту Одеси

27 серпня 2021, 11:48 comments1630
Поділіться публікацією:

Літак глави держави Володимира Зеленського, який прямував до столиці Молдови — Кишинева — не зміг здійснити посадку через сильний туман. Борт довелося направити до Одеси. Про це пише видання РБК-Україна, посилаючись на "Думську".

Літак Зеленського не зміг приземлитися в Молдові: що трапилося

Володимир Зеленський - фото з відкритих джерел

Як стало відомо виданню, вранці президентський Airbus A319 приземлився в аеропорту Одеси. Зараз в Одесі також сідає борт Air Moldova, який летів в Кишинів з Анталії.

Нагадаємо, що в п'ятницю, 27 серпня, громадяни Молдови відзначатимуть 30-річчя незалежності своєї держави. На урочисту частину запрошено і український президент Володимир Зеленський, який пізніше ще й візьме участь у чотиристоронній зустрічі з колегами з Румунії, Польщі і, власне, Молдови.

Інтернет-видання "Коментарі" поцікавилося у експертів, чого очікувати від цього візиту, і чи можна сказати, що справа викраденого цієї весни з Кишинева екс-судді Чауса відійшла на задній план і вже не шкодить україно-молдавським відносинам. Також фахівці розповіли, які важливі віхи співпраці варто розвивати Україні та Молдові.

Зокрема, керівник політико-правових програм в Українському центрі суспільного розвитку Ігор Рейтерович впевнений, що майбутній візит Зеленського в Молдову — це важливий крок, оскільки наші країни в силу різних обставин є стратегічним партнерами. А потім навіть такий візит, протокольного плану, піде на користь розвитку подальших взаємовідносин, формування нової політики щодо тієї влади, яка нещодавно з'явилася в Молдові. Експерт також звертає увагу, що справа Чауса значною мірою заглохла в інформаційному просторі. 





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини