Головна Новини Політика президент Кравчук розповів про те, за що повинен померти Президент України
commentss НОВИНИ Всі новини

Кравчук розповів про те, за що повинен померти Президент України

Він сказав, що Президент не може говорити інакше

2 лютого 2021, 11:00
Поділіться публікацією:

Перший президент України і глава української делегації в мінській ТКГ Леонід Кравчук підтримав чинного главу держави Володимира Зеленського після висловлювання про те, що за його каденції у 2014 році, Росія ніколи б не захопила Крим. Про це Кравчук заявив в коментарі "24 каналу".

Кравчук розповів про те, за що повинен померти Президент України

Зеленський. Фото: 24 канал

За його словами, Зеленський не міг сказати інакше, і якщо буде така необхідність, то президент повинен померти за свій народ. Кравчук зазначив, що президент не говорить про розвиток подій після цього, а говорить про те, що ми б померли, щоб не допустити анексії Криму.

Також Кравчук підкреслив, що слова Зеленського є позицією глави держави, який відчуває відповідальність перед народом і виборцями.

Перший президент сказав, що і сам неодноразово заявляв про свою готовність захищати Україну зі зброєю в руках. Він сказав, що теж би помер за Україну і буде стріляти кожного, хто прийде на його поріг.

В інтерв'ю програмі "Axios", яка виходитиме на телеканалі "HBO" Президент України Володимир Зеленський заявив, що якби він був президентом у 2014 році, то анексія Криму не трапилася б. Він зазначив, що "все б померли", але не допустили на півострів "зелених чоловічків".

Леонід Кравчук був президентом України з 1991 по 1994 рік. З липня 2020 року його очолює українську делегацію в мінській ТКГ, замінивши на цій посаді другого президента України Леоніда Кучму.

Довідка: в березні 2014 року на території Криму з'явилися військові без розпізнавальних знаків, які захопив будівлю Верховної Ради Криму, аеропорт в Сімферополі та інші стратегічні об'єкти. 16 березня був проведений "референдум", який не був визнаний Україною та міжнародною спільнотою. Через кілька днів президент РФ Путін підписав указ про "приєднання" Криму до Росії.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, до чого призведе викриття Telegram-каналів, які працюють на Росію.

Також читайте про виключення нардепа Дубинського з фракції "Слуга народу".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини