Головна Новини Політика президент Країна мрій та без війни: Зеленський пояснив, чому проводить пресконференцію на заводі ДП "Антонов"
commentss НОВИНИ Всі новини

Країна мрій та без війни: Зеленський пояснив, чому проводить пресконференцію на заводі ДП "Антонов"

Через два роки президентства Володимир Зеленський розповів про мрії та своє бачення майбутнього

20 травня 2021, 12:33
Поділіться публікацією:

Побудувати країну мрій та країну майбутнього без війни, підняти державу на висоту потужних та демократичних держав України. Про такі плани та цілі заявив президент України Володимир Зеленський, відкриваючи пресконференцію з нагоди двох років свого президентства на заводі ДП "Антонов". 

Країна мрій та без війни: Зеленський пояснив, чому проводить пресконференцію на заводі ДП "Антонов"

Володимир Зеленський. Фото: ОП

"Позаду мене знаходиться наш український літак "Руслан" — Ан124. Останній раз ми будували такий літак вже в незалежній Україні в 1994 році — закінчили будівництво такого літаку. Праворуч від мене – це звучить і символічно, і трагічно — недобудована "Мрія" України", — сказав Зеленський.

Ліворуч від президента — новий фюзеляж Ан-178-1, який почали будувати п’ять місяців тому. Це один із трьох літаків, який вперше за 30 років незалежності України замовила ДП "Антонов" держава для української армії, зазначив президент.

"У цьому, мені здається весь зміст мого бачення України, і того, що у нас відбувається. Ми повинні памятати про минуле, розуміти — де, в якому стані ми сьогодні знаходимось, і що ми будемо робити. Думати та будувати майбутнє. Будувати нашу незалежність, будувати нашу Україну", — пояснив Зеленський.

Серед пріоритетів він назвав – побудову країни без олігархів — "країну для 40 млн, а не для сотні з Forbes". Найголовнішим пріорітетом він вважає побудувати країну без війни.

Торік президент України Володимир Зеленський розповів про домовленості з ДП "Антонов" щодо розробки сучасної української авіакомпанії. Експерти для порталу "Коментарі" оцінили ці перспективи.

Експерти також спрогнозували, які питання та відповіді ми можемо почути під час пресконференції Володимира Зеленського за підсумками другої річниці президентства.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини