Головна Новини Політика президент Кортеж Зеленського потрапив у ДТП, – речник президента
commentss НОВИНИ Всі новини

Кортеж Зеленського потрапив у ДТП, – речник президента

Володимир Зеленський не постраждав

15 вересня 2022, 08:28 comments2451
Поділіться публікацією:

Прес-секретар президента Сергій Никифоров повідомив, що автомобіль Володимира Зеленського потрапив у ДТП у Києві. Як передає портал "Коментарі", про це Сергій Никифоров написав у себе у Facebook.

Кортеж Зеленського потрапив у ДТП, – речник президента

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Прес-секретар наголосив, що кортеж президента у Києві стукнувся з легковим автомобілем.                                                            

"Медики, які супроводжують Главу держави, надали водієві легковика невідкладну допомогу та передали кареті швидкої. Президента оглянув лікар, серйозних ушкоджень не виявлено. Усі обставини ДТП з'ясують правоохоронці", – наголосив Никифоров.

Читайте також на порталі "Коментарі" – Володимир Зеленський звернувся до мешканців тимчасово окупованих територій із посланням. Просить людей в окупації вже зараз готуватись до повернення в Україну, адже Донецьк, Луганськ та Крим будуть незабаром деокуповані.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у зверненні до українців президент України Володимир Зеленський заявив, що стабілізаційні заходи завершено на загальній площі 4000 кв кілометрів. Приблизно на такій кількості територій стабілізація триває. Йдеться насамперед про Харківську область, де ЗСУ завдали російським окупантам однієї зі своїх найсерйозніших поразок майже за сім місяців війни. Водночас у Кремлі запевняють, що не обговорює загальнонаціональну мобілізацію для посилення своїх сил в Україні. Які варіанти залишилися у Путіна, якого останнім часом беруть в облогу дзвінками європейські лідери? Як може ситуація розвиватись далі? "Коментарі" із цими питаннями звернулися до експертів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини