Головна Новини Політика президент Коли можна повернутися додому: Арестович назвав строки завершення активної фази війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли можна повернутися додому: Арестович назвав строки завершення активної фази війни

Арестович повідомив, що активна фаза війни завершиться у квітні

18 березня 2022, 17:23 comments1593
Поділіться публікацією:

Активна фаза війни завершиться через два-три тижні. І вже у квітні кияни, які евакуювалися зі столиці, зможуть повернутися додому. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив  радник голови Офісу президента Олексій Арестович в інтерв'ю "Радіо Свобода". 

Коли можна повернутися додому: Арестович назвав строки завершення активної фази війни

Олексій Арестович - фото з відкритих джерел

За словами Арестовича, активна фаза війни майже закінчилася під Києвом, Сумами, Харковом та Черніговом.

"Навіть якщо вони десь нашкребуть якісь резерви, спробують перейти в наступ, то все одно, все закінчиться їхньою поразкою. Ну просто на тиждень це чи на 10 днів ще триватиме. Я думаю, що середина квітня, кінець квітня – кияни, які виїхали, зможуть повертатися додому", — заявив Арестович в інтерв'ю.

Як повідомляли раніше "Коментарі", пропагандисти Росії поширюють у мережі фейк щодо Збройних сил України: начебто на війну, на передову кидають непідготовлених бійців. Міноборони повідомило, що основний інструмент поширення фейкової інформації — коментарі в соцмережах, які пишуть "боти" й "тролі". Рідше трапляються матеріали від інформаційних агентств. Командування Сухопутних військ повідомляє, що ця інформація не відповідає дійсності. 

Також "Коментарі" писали, що представництво ООН запровадило програму для підтримки регіонів, що приймають переселенців. Наразі перед Україною постала проблема реєстрації внутрішньо переміщених громадян, що виїхали або були евакуйовані з інших областей.

Читайте на порталі "Коментарі": російські окупанти нанесли артилерійські удари по Житомирщині. Протягом двох днів російські окупанти обстрілюють Коростенівський район Житомирської області.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

а

18 березня 2022, 17:33

Хто цього козла прибере зі сцени?


Новини