Головна Новини Політика президент «Ключовий страх»: Зеленський розповів, кому варто боятися закону про референдум
commentss НОВИНИ Всі новини

«Ключовий страх»: Зеленський розповів, кому варто боятися закону про референдум

На думку Зеленського, пересічні громадяни отримали потужний інструмент впливу на владу завдяки закону про референдум

30 січня 2021, 16:41
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський переконаний: новоприйнятий закон про референдум лякає багатьох старих політиків. Така думка з’явилася на офіційних сторінках глави держави у соцмережах.

«Ключовий страх»: Зеленський розповів, кому варто боятися закону про референдум

Зеленський переконаний: усі старі політики бояться референдумів. Фото із відкритих джерел

На переконання Зеленського, громадяни України не бояться референдуму і законодавства, що регулює його засади. А от для когорти політиків, які вже давно знаходяться при владі, подібний інструмент народовладдя може багато чого змінити.

"Знаєте, чому вони так бояться референдуму? Все банально. Це їхній ключовий страх перед людьми. Це страх перед незворотністю тих змін, які відбулись у 2019 році. Коли дуже солідні діячі та діячки після десятиліть "царювання" у високих кабінетах вмить опинилися... без влади та впливу", — зазначив президент.

Володимир Зеленський стверджує, що референдум є інституційною зброєю пересічних громадян. Саме завдяки йому вони можуть відстоювати власні інтереси і визначати, яким шляхом зрештою має рухатися держава.

"Ми дали людям справжню можливість здійснювати вирішальний вплив на владу. І не на один раз, а назавжди. І скористатися цією можливістю народ може в будь-який момент", — підкреслив гарант.

Разом із цим Зеленський передав "вітання" всім колегам-політикам, яких закон про референдум не влаштовує. При цьому президент уточнив, що віднині останнє слово залишатиметься за суспільством. На думку Зеленського, нещодавно прийнятий документ більше не дозволить збиратися при владі "клубу старих друзів", аби контролювати ситуацію для отримання неабиякої вигоди та набивання кишень.

Раніше "Коментарі" розповідали, що народний депутат від "Слуги народу" Олександр Дубінський жартома запропонував першу тему для референдуму. Тим часом одіозна Юлія Тимошенко всерйоз заявляє про можливість проведення одразу п’яти референдумів.

Також на порталі можна дізнатися, чому Володимир Зеленський дещо злиться на екс-президента Штатів Дональда Трампа.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

xxx

31 січня 2021, 14:59

Cocyт и дaют без дeнeг. Тысячи дaвaлок жаждут ceкcа и cпepмы. Заходи и сам увидишь----- http://srt.vg/sisky

светлана

31 січня 2021, 14:08

а кто гарантирует что мнением простых украинцев не будет манипулировать верхушка власти? кто правильно посчитает результаты?


Новини