Головна Новини Політика внутрішня політика Тимошенко пообіцяла провести в Україні 5 референдумів
commentss НОВИНИ Всі новини

Тимошенко пообіцяла провести в Україні 5 референдумів

Вона озвучила питання, які її партія планує винести на голосування

28 січня 2021, 11:27
Поділіться публікацією:

Наступного дня після прийняття  Закону про Всеукраїнський референдум, лідер ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила, що її політична сила ініціюватиме проведення цілих 5 референдумів. Про це вона написала у Facebook, прокоментувавши свій виступ у Верховній Раді.

Тимошенко пообіцяла провести в Україні 5 референдумів

Тимошенко у Верховній Раді. Фото: трансляція засідання ВР

"ТАК постачанню населенню українського газу та атомної електроенергії з 30% рентабельністю;
НІ продажу сільськогосподарської землі;
НІ продажу стратегічної власності;
НІ легалізації наркотиків;
НІ легалізації грального бізнесу", — анонсувала Тимошенко майбутні предмети референдумів.

Вона розкритикувала новоспечений Закон, назвавши його "поганим". Тимошенко вважає, що в ньому прописана така кількість бюрократичної тяганини, що простому народу домогтися проведення референдуму буде фактично неможливо. Натомість її партія готова стати "пліч-о-пліч" з українцями, аби допомогти їм подолати ці труднощі та проголосити свою волю найближчим часом.

"Понад 70% людей вважають, що країна рухається у неправильному напрямку.  Це означає, що влада ухвалює рішення всупереч волі суспільства", — зазначила очільниця ВО "Батьківщина".

Варто зазначити, що Юлія Тимошенко одразу після обрання Зеленського президентом неодноразово наголошувала на необхідності прийняття закону про референдум, і це питання було предметом кулуарних перемовин між її та провладною силами. Однак команда Зеленського самостійно підготувала Закон, позбавивши Тимошенко можливості заробити на ньому політичні бали.

Нагадаємо, що саме у день голосування за Закон про референдум ЗМІ зловили Тимошенко на листуванні з головою Офісу Президента Єрмаком щодо матеріалів, які вона підготувала для нього, також Юлія Володимирівна запрошувала Єрмака в гості.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини