Головна Новини Політика президент Казус в Мережі: депутат "переодягнувся" в костюм Порошенка (фото)
commentss НОВИНИ Всі новини

Казус в Мережі: депутат "переодягнувся" в костюм Порошенка (фото)

Практично ідентичні фото Порошенка і Лисенка, за винятком облич, помітили користувачі Facebook

19 серпня 2020, 14:18 comments1138
Поділіться публікацією:

У Мережі стався фотошоп-конфуз: депутат облради Сум від ВО "Батьківщина" Віктор Лисенко для свого фото використовував "тіло" п'ятого президента України Петра Порошенка. Практично ідентичні фото, за винятком обличчя, помітили користувачі Facebook, пише "Главком".

Казус в Мережі: депутат "переодягнувся" в костюм Порошенка (фото)

Казус в Мережі: депутат ”переодягнувся” в костюм Порошенка (фото) - фото 2

На фото Лисенка і Порошенка дійсно видно, що політики одягнені однаково, навіть заломи на піджаку і сорочці ідентичні. Єдина відмінність — відсутність на піджаку на фото Лисенка значка з тризубом, який, ймовірно, прибрали за допомогою фоторедактора.

Казус в Мережі: депутат ”переодягнувся” в костюм Порошенка (фото) - фото 3 Відзначимо, що дане фото президента Порошенка є офіційним і навіть використовується в "Вікіпедії". Якщо ж в Google відкрити фотографію Лисенка, замість цього пошуковик видає знімок Порошенка. Але це не завадило політику використовувати дане фото у своїй передвиборчій кампанії.

Казус в Мережі: депутат ”переодягнувся” в костюм Порошенка (фото) - фото 4
Казус в Мережі: депутат ”переодягнувся” в костюм Порошенка (фото) - фото 5

Раніше "Коментарі" повідомляли, що Давид Жванія (екс-нардеп, колишній соратник Петра Порошенка) заявив, що п'ятий президент і його команда захопили владу у 2014 році, купивши підтримку в Євросоюзі і пообіцявши олігархам вигоди. Нібито він (Жванія) разом з главою нашої МЗС (Клімкіним) брав участь у передачі 5 мільйонів євро через посольство України в Німеччині "для одного дуже високопоставленого в той час єврочиновника з метою забезпечення підтримки Порошенка як кандидата на пост президента України з боку Європейського Союзу". Експерти оцінили для "Коментарів" ці "одкровення" і розповіли, чому вони з'явилися саме зараз.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини