Головна Новини Політика президент Іншого варіанта у нас немає: Зеленський зробив нову заяву про мобілізацію
commentss НОВИНИ Всі новини

Іншого варіанта у нас немає: Зеленський зробив нову заяву про мобілізацію

Президент зазначив, що питання мобілізації є у суспільстві

11 червня 2024, 15:10 comments8938
Поділіться публікацією:

Питання про мобілізацію справді викликає активне обговорення в українському суспільстві. Але якщо громадяни хочуть зберегти свою державу, то треба її відстояти. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву під час спільної прес-конференції з канцлером Німеччини Олафом Шольцом зробив президент України Володимир Зеленський.

Іншого варіанта у нас немає: Зеленський зробив нову заяву про мобілізацію

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента України

"Що стосується зброї. Питання чи не настав той момент, щоб партнери дали нам всю ту зброю, щоб ми могли викинути росіян? Настав", — сказав Володимир Зеленський.

Лідер українців також відповів на запитання, чи Україна зможе мобілізувати достатню кількість солдатів і офіцерів, щоб звільнити свою землю від росіян за допомогою систем та озброєнь.

"Щодо мобілізації, мобілізація у нас йде через воєнний стан. Йде з першого дня. Я бачу, що це питання є в суспільстві, не перший день війна. Але якщо ми хочемо зберегти нашу державу, то треба її відстояти", — висловився голова. держави.

Зазначимо, раніше під час прес-конференції учасників третього саміту Україна – Північна Європа Володимир Зеленський заявив, що мобілізація в Україні збільшилася після нещодавнього оновлення відповідного закону. За його словами, всі, хто має мобілізаційний вік, зобов'язані оновити свої дані.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в Україні триває повномасштабна війна, а отже, триває й мобілізація. Водночас, станом на зараз у парламенті не зареєстровано законодавчих ініціатив, спрямованих на зниження віку з якого здійснюватиметься мобілізація. Про це під час брифінгу заявив голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини