Головна Новини Політика президент Ілон Маск чекає Зеленського: стало відомо, як президент України проведе 4 дні в США
commentss НОВИНИ Всі новини

Ілон Маск чекає Зеленського: стало відомо, як президент України проведе 4 дні в США

Зеленський буде знаходитися в США 4 дні, Заплановано насичений графік

12 серпня 2021, 22:27
Поділіться публікацією:

У президента України Володимира Зеленського намічається дуже продуктивний чотириденний візит в США, де він крім зустрічі з політиками може побачитися з підприємцем Ілоном Маском і гендиректором компанії Apple Тімом Куком. Як передає видання "Коментарі", про це розповіли у виданні ZN.ua, оперуючи інформацією від своїх джерел.

Ілон Маск чекає Зеленського: стало відомо, як президент України проведе 4 дні в США

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Спочатку президент Зеленський проведе два дні в Чикаго, де його чекатимуть 28-29 серпня. Там у нього точно відбудеться зустріч з представниками української діаспори та під питанням зустріч з представниками ділових кіл.

В Вашингтон Зеленський відправиться в кінці дня 29 серпня, але, як відомо раніше, на зустріч до Білого Дому він запрошений на 30 серпня. Глава української держави зустрінеться з главою Білого Дому Джо Байденом 30 серпня. Раніше була анонсована зустріч української делегації на чолі із Зеленським з членами уряду, але пізніше такі плани забракували. Останній день в США 31 серпня Зеленський буде знаходитися в Сан-Франциско в Каліфорнії. І ось на цей день, як раз і планують зустріч українського лідера з відомим американським підприємцем Ілоном Маском, а також гендиректором Apple Тімом Куком. При цьому джерела ZN.ua звертають увагу на те, що це не остаточний план візиту і в нього можуть бути внесені певні корективи.

Читайте також раніше на порталі "Коментарі" — всі теми, які піднімуть український і американський президенти в Вашингтоні 30 серпня, збираються розділити на три широкі блоки. Перший — політичний блок, він найважливіший і найскладніший.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://zn.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини