Головна Новини Політика президент Хто більше: Зеленський і Порошенко звинуватили один одного в розкраданні бюджету
commentss НОВИНИ Всі новини

Хто більше: Зеленський і Порошенко звинуватили один одного в розкраданні бюджету

Між колишнім і діючим президентами України почалася серйозна сварка в соцмережах

19 листопада 2020, 08:20
Поділіться публікацією:

У своєму вже традиційному зверненні до громадян у Фейсбуці Володимир Зеленський нагадав про штрафи, які очікують порушників карантину. Президент підкреслив, що покарані будуть усі, навіть Петро Порошенко, якого глава держави завуальовано назвав власником фітнес-клубу "5-й елемент".

Хто більше: Зеленський і Порошенко звинуватили один одного в розкраданні бюджету

Фото: Українська правда

Зеленський звинуватив колишнього президента в розкраданні бюджету і спонсорування ботоферм, які працюють проти чинної влади. Він порадив ці гроші зберегти для оплати штрафу.


У відповідь на відеозвернення Володимира Зеленського, українці почали писати негативні коментарі та порадили чинному президенту стежити за своїми діями: спочатку залатати дірку в держбюджеті, не витрачати гроші на Феофанію, і звернути увагу на проблеми лікарень.

Хто більше: Зеленський і Порошенко звинуватили один одного в розкраданні бюджету - фото 2
Петро Порошенко також не пройшов стороною і делікатно назвав відеозвернення агонією. Також у відповідь на звинувачення про розкрадання держбюджету, Порошенко назвав програму президента "Велике будівництво" великий крадіжкою.
Екс-президенту в коментарях порадили "дати здачі" і подати в суд за наклеп.
Хто більше: Зеленський і Порошенко звинуватили один одного в розкраданні бюджету - фото 3
Нагадаємо, що фітнес-клуб "5-й елемент", який належить Петру Порошенку, працював і в карантин вихідного дня. На вимогу поліцейських припинити роботу спортклубу, адміністрація не реагувала і повідомила, що клуб має законні підстави працювати. Як результат, правоохоронці відкрили кримінальне провадження і склали адміністративний протокол.
Також сайт "Коментарі" повідомляє, що керівник департаменту Нацполіціі позбувся посади після скандалу з порушенням карантину.








Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини