Головна Новини Політика президент "Готові до будь-яких провокацій": Зеленський відреагував на стягування російських військ
commentss НОВИНИ Всі новини

"Готові до будь-яких провокацій": Зеленський відреагував на стягування російських військ

Президент заявив, що вітчизняна армія готова до будь-яких провокацій

1 квітня 2021, 18:55
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський відреагував на те, що Російська Федерація почала стягувати війська до українського кордону. За його словами, вітчизняна армія готова до будь-яких провокацій. Про це гарант повідомив на своїй офіційній сторінці у Facebook.

"Готові до будь-яких провокацій": Зеленський відреагував на стягування російських військ

Володимир Зеленський - фото з відкритих джерел

За словами президента, нарощування російських військ на кордоні з Україною є "грою м'язами" у форматі військових навчань, за яких можливі такі провокації.

"Таким чином вона намагається створювати атмосферу загрози і одночасно тиску під час переговорів про припинення вогню і про мир як наші цінності. Наша армія — це не лише сила й міць, це також мудрість і виваженість. Наша держава — це єдність. Ми завжди готові до будь-яких провокацій", — підкреслив Володимир Зеленський.

Раніше ми повідомляли, що президент України зробив заяву про переговори щодо врегулювання конфлікту на Донбасі. За його словами, Україна і надалі намагатиметься домовитися про перемир'я на Донбасі. Як підкреслив Зеленський, його стратегія — це обов'язкове відновлення миру на сході України, а також повернення окупованих територій.

Нагадаємо, президент підписав Стратегію воєнної безпеки нашої країни, яка на законодавчому рівні закріплює за Росією визначення головного противника України у військовому плані. На офіційному рівні вона залишається військовим супротивником нашої країни, який продовжує військову агресію проти України в окремих районах Донецької та Луганської областей, а також тимчасово окупував території Криму і міста Севастополя, що належать Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

иван

2 квітня 2021, 06:18

Готов ты только уронить свой зад в самолет и сдрыснуть в штаты.


Новини