Головна Новини Політика президент Експерт: Зеленський робить точно таку ж помилку, як і Янукович
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерт: Зеленський робить точно таку ж помилку, як і Янукович

Бесараб вважає, що незабаром Зеленському реально «прилетить», але точно не від Порошенка

25 жовтня 2021, 07:50 comments1988
Поділіться публікацією:

Президент Володимир Зеленський робить велику помилку, коли намагається показати саме п'ятого президента Петра Порошенка своїм головним опонентом і однією з ключових проблем України. Насправді не на тому Зеленський так концентрує свою увагу. Справжня проблема скоро проявиться, і вона точно не буде пов'язана з Порошенком. Як інформує видання "Коментарі", таку думку на своїй сторінці в Facebook висловив український політолог Михайло Бесараб.

Експерт: Зеленський робить точно таку ж помилку, як і Янукович

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

"Коли Володимир Зеленський вважає або переконує нас, що йому найбільше заважає Петро Порошенко, то робить точно таку ж помилку, як і Віктор Янукович, який вважав своєю найбільшою проблемою Юлію Тимошенко", — зазначає Михайло Бесараб.

Експерт допускає, що можливо Янукович згодом і визнав свою помилку, але було вже надто пізно. Революція Гідності була абсолютно не про Юлію Тимошенко і не про її звільнення. На Майдані ця тема виявилася глибоко вторинною. Ніхто з учасників протесту навіть не намагався силою тиснути на владу, щоб на Банковій вирішили звільнити Юлію Тимошенко. Громадяни повстали проти абсолютно іншого.

"Складно сказати, що саме рухає Володимиром Зеленським у навмисному підігріві міжособистісного протистояння з Петром Порошенком: особистий страх або технологічний розрахунок. Зеленський даремно тужиться в цьому напрямку, тому що незабаром йому реально "прилетить" точно не від Порошенка. Контекст проблем набагато ширше, ніж протистояння двох персон", — підсумував політолог.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в оновленому президентському рейтингу від КМІС Володимир Зеленський — поки що перший, але підтримка стрімко падає.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ВАСЯ

4 листопада 2021, 16:57

СКОРІШЕ Б ПРИЛЕТІЛО.


Новини