Головна Новини Політика президент Експерт розповів, що найголовніше в офшорному скандалі та проти кого можуть ввести санкції
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерт розповів, що найголовніше в офшорному скандалі та проти кого можуть ввести санкції

НАЗК перевіряє декларації двох політиків

21 жовтня 2021, 15:10
Поділіться публікацією:

Експерт розповів, що найголовніше в офшорному скандалі та проти кого можуть ввести санкції

У всіх країнах почали розслідування за матеріалами Pandora Papers, фото з відкритих джерел

В Національному агентстві з питань запобігання корупції перевірили декларацію про доходи президента та наразі проводять перевірку декларацій Баканова. Про це відомо з офіційної відповіді на звернення народного депутата Олексія Гончаренка.

"Інформація, що висвітлена в журналістському розслідуванні редакції Слідство. Інфо після публікації Pandora Papers, врахована під час проведення перевірок декларацій даних осіб", — йдеться у відповіді.

Політичний експерт Павло Нусс поділився з порталом "Коментарі" своєю точкою зору. Рішення нардепа він схвалює, однак вважає, що перспектив розслідування щодо посадових осіб, які фігурують в Pandora Papers не має. Експерт говорить, що проти президента України інші країни можуть ввести санкції через скандал з офшорами. Павло Нусс наголосив, що вже у всіх країнах світу правоохоронці почали розслідування діяльності посадовців, імена яких є в Pandora Papers.

"Думаю, що рішення Гончаренка є правильним, але не має перспектив з огляду на кричущу ситуацію в Україні, хоча й безперспективність справи буде яскравою ілюстрацією корумпованості Зеленського та узурпації всіх гілок влади", — наголосив експерт.

Однак він також додав, що, на його думку, головнішим є питання того чи причетний президент до справ Коломойського.

"Найголовніше питання не в офшорах, а в причетності Зеленського до пограбування Приватбанку через відмивання коштів Коломойського і ухилення від сплати податків", — зазначив Павло Нусс.

Як повідомляв портал "Коментарі", Зеленський прокоментував скандал з офшорами. Глава держави зазначив, що розслідування не містить нічого нового, запевнивши, що відмиванням грошей він не займався.

Експерт розповів, що найголовніше в офшорному скандалі та проти кого можуть ввести санкції - фото 2
Експерт розповів, що найголовніше в офшорному скандалі та проти кого можуть ввести санкції - фото 3






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини