Головна Новини Політика президент Експерт про виступ Зеленського: нас готують до дострокових виборчих перегонів
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерт про виступ Зеленського: нас готують до дострокових виборчих перегонів

Політолог Віктор Таран зупинився на головних тезах виступу президента Володимира Зеленського

1 грудня 2021, 13:32
Поділіться публікацією:

Український політолог Віктор Таран зробив акцент на ключових тезах у сьогоднішньому виступі президента України Володимира Зеленського у Верховній Раді. Як передає портал "Коментарі", про це політолог написав у себе у Facebook.

Експерт про виступ Зеленського: нас готують до дострокових виборчих перегонів

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Віктор Таран зазначив, що перше, на що варто звернути особливу увагу – анонсування множинного громадянства. Зеленський анонсував внесення до Верховної Ради відповідного законопроекту. На думку політолога, це означає, що електоральна мапа збільшується у кілька разів. Теоретично в тому числі за рахунок українців, які живуть у Росії, Казахстані, Криму та окупованому Донбасі, а отже, проросійських сил у парламенті побільшає. Забезпечити це має друга анонсована фішка президента "е-голосування".

"Ми чудово розуміємо, що проконтролювати результати буде неможливо. Отже, нас готують до масових фальсифікацій на користь влади", – зазначив Таран.

Він додає, вкотре анонсовано прямі переговори з Путіним. З наслідками у відповідь. Але союз та домовленості з Росією чи не єдиний сценарій, який дозволить Володимиру Зеленському утриматися у владі.

"Усі ці речі "упакували" та "сховали" у морі популістичних заяв та обіцянок. За фактом, нас готують до дострокових виборчих перегонів – президентських та парламентських виборів. Перемога на яких дозволить Зеленському утриматися у владі та освятити нові домовленості з Росією", – підсумував експерт.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Зеленський анонсував відкриття накопичувальних рахунків для українців – що ховається за ініціативою.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини