Головна Новини Політика президент Експерт про важливе рішення Зеленського: буде тягнути процес до завершення каденції
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерт про важливе рішення Зеленського: буде тягнути процес до завершення каденції

Політолог Валерій Клочок вважає, що Зеленський не піддасться на шантаж про особливий статус Донбасу

19 жовтня 2021, 08:45
Поділіться публікацією:

Заступник держсекретаря США Вікторія Нуланд під час недавнього візиту в Росію підіймала питання припинення бойових дій на сході України. Таку інформацію вже підтвердили і президент Зеленський, і прес-секретар посольства США в Москві. Все це наштовхує на думки, що українську сторону будуть всіляко підштовхувати до виконання Мінських угод, де прописано надання особливого статусу Донбасу. Зеленський на такий крок не ризикне піти і буде тягнути з рішенням до останнього. Як передає видання "Коментарі", таку думку на своїй сторінці в Facebook висловив політичний експерт Валерій Клочок.

Експерт про важливе рішення Зеленського: буде тягнути процес до завершення каденції

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Політолог зазначив, у великому інтерв'ю телеканалу "ICTV" в рамках програми "Свобода слова" президент України Володимир Зеленський повідомив, що заступник держсекретаря США Вікторія Нуланд під час недавнього візиту в Росію говорила про врегулювання ситуації на сході України. Зокрема, вона обговорювала можливість залучення США до цього процесу.

Валерій Клочок зазначає, ще раніше, прес-секретар посольства США в Москві підтвердив, що Вікторія Нуланд виступила за повне, можливо і безумовне, виконання Мінських угод.

"Відкриваємо текст Мінських угод і читаємо — особливий статус ОРДЛО. І тут питання: чи піде на це Володимир Зеленський? Думаю що ні. Спасує. Але допускаю варіант, що тягнути процес буде до завершення каденції ", — прокоментував Валерій Клочок.

Також читайте на порталі "Коментарі" — президент Зеленський зізнався, що використовував офшорні компанії, щоб не піддаватися на тиск влади Януковича в 2012 році і зберегти медійний бізнес незалежним.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

иван

19 жовтня 2021, 08:02

Печеньки, они такие. Могут и поперек горла стать.


Новини