Головна Новини Політика президент Ексміністр, який служить в ЗСУ: Зеленський може постати перед судом через помилки на війні
commentss НОВИНИ Всі новини

Ексміністр, який служить в ЗСУ: Зеленський може постати перед судом через помилки на війні

Військовослужбовець ЗСУ Володимир Омелян заявив, що помилки Зеленського на війні можуть стати предметом судового розгляду.

6 лютого 2024, 09:50 comments8851
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Колишній міністр інфраструктури Володимир Омелян, який перебуває у лавах ЗСУ, заявив, що президент Володимир Зеленський може постати перед судом через "дуже багато" помилок, які були допущені на війні та підготовки до неї.

Ексміністр, який служить в ЗСУ: Зеленський може постати перед судом через помилки на війні

Президент України Володимир Зеленський. Фото з відкритих джерел

Володимир Омелян в ефірі телеканалу "Еспресо" розповів, що певні рекомендації президента України можуть стати чинниками, щоб почати розгляд судових справ щодо Володимира Зеленського.

"Сьогодні йдеться про виживання країни. Помилка на полі бою може коштувати нам дуже дорого. Таких помилок Верховний головнокомандувач Зеленський допустив вже дуже багато, починаючи з факту ігнорування неминучої війни, відсутності підготовки та незрозумілих рекомендацій, які він давав під час воєнної кампанії. Думаю, про це буде відомо широкому загалу і це буде один з предметів судового розгляду", — заявив Омелян.

Колишній міністр інфраструктури додав, що команда президента нібито намагалась зірвати державне замовлення, ще до початку повномасштабного вторгнення Росії.

"Їм це вдалося. Вони зробили все, щоб ігнорувати пряму інформацію наших союзників, що війна буде. Вони перешкоджали Залужному під час контрнаступу та зірвали мобілізацію в Україні. Повномасштабна мобілізація мала розпочатись ще наприкінці 2022 року. Але мобілізації не уникнути, війна закінчиться лише перемогою України, альтернативи цьому немає", — сказав Володимир Омелян.

Попри заяви, прямих доказів щодо помилок президента України Володимир Омелян не озвучив.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Зеленського спростували хибні заяви, які нібито озвучив президент.

Також "Коментарі" писали, що Володимир Зеленський розповів в якій країні перебувають його діти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини