Головна Новини Політика президент "Уважніше добирати слова": у Зеленського спростували хибні заяви, які нібито озвучив президент
commentss НОВИНИ Всі новини

"Уважніше добирати слова": у Зеленського спростували хибні заяви, які нібито озвучив президент

В Офісі президента спростували заяви Володимира Зеленського щодо патової ситуації на війні в Україні.

5 лютого 2024, 11:24
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

В Офісі президента уточнили, що президент не говорив про "патову" ситуацію на фронті, а пояснив, що сухопутна операція завершилась стагнацією. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на заяву прессекретаря президента Сергія Никифорова.

"Уважніше добирати слова": у Зеленського спростували хибні заяви, які нібито озвучив президент

Президент України Володимир Зеленський. Фото з відкритих джерел

Сергій Никифоров наголосив, що Володимир Зеленський не говорив про "патову" ситуацію на війні.

"В інтерв'ю президента України італійському телеканалу RAI не йшлося про начебто "патову" ситуацію на фронті… Україна змогла відновити незалежний "зерновий коридор", а от сухопутна частина операцій завершилася стагнацією. Ідеться конкретно про контрнаступальні дії на півдні. Це не дає права описувати загалом ситуацію на фронті як "патову"", — повідомив Никифоров та попросив "уважніше добирати слова, щоб не підтримувати деструктивні наративи".

Прессекретар президента наголосив, що Україна продовжить війну проти Росі та буде повертати свої території. Далі Сергій Никифоров додав оригінал слів президента, де про "патову" ситуацію на фронті не йшлося.

"Що стосується сухопутної лінії, ви праві і там стагнація. І це факт, тому що не вистачило дечого… Я вважаю, що з точки зору кількості відповідної амуніції були затримки. А затримки – це і є прорахунок", — сказав Зеленський в інтерв'ю італійському телеканалу RAI.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про труднощі перекладу, коли у Росії заявили, що Китай нібито офіційно підтримав Кремль у війні в Україні.

Також "Коментарі" писали, скільки території України перебуває в окупації. Зеленський озвучив оновлені дані.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

5 лютого 2024, 11:32

Слово божевільного Фюрера як горобець можна кілька разів спіймати і перетворити на синицю. В цей час історію вже не змінити сучасний Гітлер остаточно знищив країну.


Новини