Головна Новини Політика президент Другий президентський термін чоловіка: Олена Зеленська зняла інтригу
commentss НОВИНИ Всі новини

Другий президентський термін чоловіка: Олена Зеленська зняла інтригу

Перша леді України Олена Зеленська заявила, що не обговорює зі своїм чоловіком Володимиром Зеленським питання про те, чи буде він балотуватися на другий президентський термін

6 серпня 2021, 13:43 comments3069
Поділіться публікацією:

Завантаженість у роботі, катастрофічна нестача часу і великий потік справ не дають можливості нормально обговорити перспективи другого президентського терміну Володимира Зеленського. Тому на цю тему поки розмов немає. Як передає портал "Коментарі", про це перша леді Олена Зеленська розповіла в інтерв'ю журналу "Фокус".

Другий президентський термін чоловіка: Олена Зеленська зняла інтригу

Олена Зеленська. Фото - сайт Фокус

Відповідаючи на питання журналістів, що думає Олена Зеленська щодо можливого другого президентського терміну чоловіка, вона заявила, що такі думки намагається від себе відганяти й цю тему з чоловіком не обговорювати. При цьому Олена Зеленська припустила, що наступним президентом країни може стати жінка.

За словами Олени Зеленської, сьогодні в Україні вже знята низка обмежень, які заважали жінкам виявляти себе нерівні з чоловіками, реалізовувати себе в житті. Поступово ці бар'єри зникають. Як приклад Олена Зеленська навела заробітну плату чоловіка і жінки на одній і тій же посаді. Раніше вважалося нормальним, що чоловік заробляє на 25% більше, ніж жінка. Тепер же цей розрив скорочується. Вже сьогодні є багато яскравих жінок у політиці. Чимало представниць прекрасної половини людства вже виявили себе у Верховній Раді.

"Вплив жінок збільшується, я бачу їхню енергію. Хтось обов'язково стане наступною главою держави", — зазначила перша леді.

Що ж стосується того, щоб самій почати політичну кар'єру, то Олена Зеленська відповіла однозначним "ні!" За словами дружини президента, вона точно не бачить себе в політиці.

Читайте також на порталі "Коментарі", що Володимир Зеленський розповів про свій останній виступ у Донецьку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини