Головна Новини Політика президент Чи реально закінчити війну цього року: відповідь Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи реально закінчити війну цього року: відповідь Зеленського

Президент не сумнівається, що Росію під силу примусити припинити війну, але тільки, діючи разом

4 липня 2024, 13:20 comments1780
Поділіться публікацією:

Глава української держави Володимир Зеленський заявив, що ми всі можемо змусити країну-агресора закінчити війну вже 2024 року. Як повідомляє портал "Коментарі", таку думку Володимир Зеленський озвучив в інтерв'ю агентству "Bloomberg".

Чи реально закінчити війну цього року: відповідь Зеленського

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента України

"Що стосується майбутнього, наступного року тощо, ми всі можемо продемонструвати, що ми сильні. Ми всі можемо змусити Росію закінчити війну цього року", — наголосив президент.

У цьому ж інтерв'ю Володимир Зеленський заявив, що США та Китай можуть стати посередниками у разі переговорів із Росією. Це дозволить закінчити війну для України за справедливих умов.

"Я думаю Америка, Китай. Я думаю удвох. Я знаю, що у них є між собою дуже великі питання. Я це розумію. Але мені здається, якщо ми хочемо, щоб ця війна закінчилася справедливо для України, для всього світу, їм прийдеться знаходити десь якісь позиції, щоб зупинити Путіна разом. Кожен по-своєму, але разом", — сказав президент.

В іншому випадку, за словами президента, буде запропоновано закінчення війни, яке не буде справедливим для України.

Президент пояснив, що Росія гратиме, Путін бачитиме, що більшість світу не на боці України та світ розділений. Він працює над цим, і його команда постійно над цим працює.

Зазначимо, що Володимир Зеленський також не виключив, що Володимира Путіна запросять на наступний Саміт миру.

При цьому Володимир Зеленський уточнив, якщо Росії та Україні вдасться знайти спосіб сісти за стіл переговорів, він не чекає, що Путін у них братиме участь особисто і "найближчим часом", оскільки вважає, що російський президент "занадто наляканий, щоб приїхати" .





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини