Головна Новини Політика президент Чи програє Україна у війні без підтримки США: відповідь Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи програє Україна у війні без підтримки США: відповідь Зеленського

Україні треба до виборів президента США у листопаді не просто вистояти, а стати міцнішим, заявив Володимир Зеленський

29 березня 2024, 14:25
Поділіться публікацією:

Україна переможе у війні проти Росії з американською підтримкою, а без неї програє. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в інтерв'ю американському телеканалу CBS заявив президент України Володимир Зеленський. При цьому лідер українців уточнив, що, звичайно ж, за один день жодної поразки не відбудеться, але за певний час без американської допомоги буде втрачено певні території.

Чи програє Україна у війні без підтримки США: відповідь Зеленського

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

"Для нас це буде великий виклик, як потім все повертати. Тому що повертати – це великі жертви. Повертати території – це втрачати людей. Люди, якщо чесно, важливіші. Але ми знаємо, що Путін нас хоче повністю зруйнувати", – наголосив Володимир. Зеленський.

Він додав, що Путіну все одно, скільки ще буде жертв, щоб отримати те, що він хоче. При цьому російський диктатор не зупиниться в Україні. Він не зупиниться на жертвах України. Він кидатиме і своїх людей на смерть та інші держави. І втягне НАТО у війну, вважає президент України.

"Я точно вам кажу, що є велика загроза, що потім американські солдати будуть вимушені захищати країни НАТО. Польща і прибалти — це перші, хто під удари, хто під загрозою. І тому, Конгресу потрібно зберегти не тільки життя українців, а зберегти й своє американське майбутнє, свої сім'ї, а для цього потрібно допомагати сьогодні Україні", – заявив президент.

Варто зазначити, що в цьому ж інтерв'ю Володимир Зеленський сказав, що новий наступ Росії в Україні очікується приблизно наприкінці травня або в червні.

Читайте також на порталі "Коментарі" – коли в кращому разі отримаємо допомогу від США: що має розбудити американський політикум.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини