Головна Новини Політика президент Чи планує Україна продовжувати війну на території РФ: відповідь Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи планує Україна продовжувати війну на території РФ: відповідь Зеленського

Президент України наголосив, що українські війська точно не збираються продовжувати війну на території РФ.

7 серпня 2023, 17:40 comments2953
Поділіться публікацією:

Україна ніколи не ставила за мету вести війну на території Росії. Єдина мета України у цій війні – вигнати ворога зі своєї території. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю "La Nación" зробив президент України Володимир Зеленський.

Чи планує Україна продовжувати війну на території РФ: відповідь Зеленського

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

"Україна не збирається продовжувати війну на території РФ, це ніколи не було нашою метою. Ми звільняємо лише власні території. Їм є куди повернутися. А нам ні. Їм є куди йти, а нам – ні. Тому що це наша єдина земля", – заявив лідер українців.

Він додав, що росіяни, на відміну від українців, можуть закінчити цю війну швидше без зайвих жертв. Кожен із громадян РФ знає, як це зробити, потрібно лише покинути українську територію.

Зазначимо, раніше Володимир Зеленський заявив, що Україна могла б швидше проводити контрнаступ, якби не затримувалося постачання необхідного озброєння від партнерів.                                                                                                                                                                  

Читайте також на порталі "Коментарі" — ні Путін, ні Зеленський не готові: президент Бразилії образився, що його "мирний план" ігнорують.

Також видання "Коментарі" повідомляло – свобода українського та польського народів має бути понад усе. До того ж Польщу та Україну об'єднує боротьба із спільним підступним ворогом. Тут не повинно бути місця емоціям та гучним заявам. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву у себе в Twitter зробив президент України Володимир Зеленський, реагуючи на розбіжності між Києвом і Варшавою.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини