Головна Новини Політика президент Чи може Україна погодитися на паузу у війні: Зеленський відповів
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи може Україна погодитися на паузу у війні: Зеленський відповів

Володимир Зеленський пояснив, чому пауза у війні буде лише на користь РФ, а не Україні

11 січня 2024, 12:20
Поділіться публікацією:

Паузи у війні точно не буде. Якщо Росії дати паузу, вона піде на користь тільки їй, але ніяк не Україні. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву за результатами переговорів з президентом Естонії Аларом Карісом зробив президент України Володимира Зеленської.

Чи може Україна погодитися на паузу у війні: Зеленський відповів

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Глава української держави зазначив, що пауза на полі бою на території України — це не пауза у війні: це не говорить про те, що це припинення війни і це не веде до політичного діалогу з Російською Федерацією чи з кимось ще, ця пауза допомагатиме лише РФ.

"Тому що ми розуміємо об'єми, скільки всього вони виробляють сьогодні дронів, артилерії на добу. Ми бачимо чого їм не вистачає, ми бачимо великий дефіцит дронів і з артилерією, і з ракетами. Йдуть великі закупки з ірану дронів і шахедів, а також вони домовляються про ракети, поки що домовленостей вони не досягли, а також вони отримали більше мільйона артснарядів від Північної Кореї, а також ми бачили приклади деяких ракет", – пояснив Зеленський.

Президент зазначив, що російські склади були порожніми після початку повномасштабного вторгнення в Україну, тому зараз ця пауза – це не просто заморожений конфлікт, це просто пауза, яка допоможе їм.

"Вони не встигають. Так, ви праві, світ також не встигає наповнювати склади України. Але світ сьогодні допомагає Україні, а в Росії є дефіцит. Дати паузу, ризикнути, дати 2-3 роки Росії — вона потім може переїхати нас, ми би так не ризикували і слава Богу, що все це вирішується в Україні і тому пауз на користь Росії точно не буде", — наголосив він.

Читайте також на порталі "Коментарі" – президент України запевнив, що українські війська рухатимуться на фронті, бо стояння вигідне Росії.

Також видання "Коментарі" повідомляло – які три речі потрібно вирішити Україні: що відбувається на військовому та дипломатичному фронтах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

11 січня 2024, 12:57

Коли свою країну розікрали і тому програли будемо шукати що там у ворога не так. Юдеї завжди тримаються і висмоктують до останнього. Він останній самопроголошений український Фюрер перед знищенням України.


Новини