Головна Новини Політика президент Чи хочуть українці відставки Зеленського - опитування
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи хочуть українці відставки Зеленського - опитування

Українці розповіли, чи хотіли б вони, щоб до влади прийшли нові люди

4 лютого 2021, 13:34 comments3017
Поділіться публікацією:

Соціологічна група Рейтинг провела опитування серед українців і проаналізувала суспільно-політичні настрої населення. В ході опитування також з'ясувалося, який відсоток людей хотів би відставки Зеленського.

Чи хочуть українці відставки Зеленського - опитування

50% українців хочуть відставки Зеленського - фото: з відкритих джерел

Так, за результатами опитування, 73% людей вважає, що на сьогодні наша країна рухається в неправильному напрямку. А 17% відзначили, що в правильному. Тільки лише 10% так і не змогли дати відповідь на це питання.

Також респонденти відповіли, за кого б вони віддали свої голоси, якби найближчим часом відбулися вибори Президента України. На лідируючій позиції опинився голова держави Володимир Зеленський. З усіх опитаних за нього віддали б голос 21,2%. На другому місці Юрій Бойко. За нього готові віддати голоси 17,1%. З невеликим відривом на третій позиції виявляється екс-президент країни Петро Порошенко. Його результат 16,4%. На четвертому місці Юлія Тимошенко. Її готові підтримати 12,3%. П'яте місце зайняв Ігор Смешко з результатом 7,5%.

Респондентам було також поставлено питання про те, чи хотіли б вони відставки Зеленського та обрання нового глави держави найближчим часом. З усіх опитаних 50% відповіли, що підтримують цю ідею, а 46% — навпаки, відповіли, що не хотіли б такого. Крім того, 63% підтримали ідею розпуску Парламенту. Проти цього проголосували 30%.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що Зеленський публічно прокоментував блокування каналів 112, NewsOne і Zik, а також про те, що Разумков натякнув на свої президентські амбіції: Зеленський скликає засідання фракції.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Александр

9 лютого 2021, 10:53

Только отставка

надія

8 лютого 2021, 13:14

Чи скаже в юридичній площині В. Зеленський і --ХТО із журналістів та Всіх державних службовців та політиків --** робота яких фінансується за рахунок українців як платників податків з державного бюджету України ДАСТЬ ВІДПОВІДІ : 1. ---- ЧИ Є визнана на світовому рівні ДЕРЖАВА УКРАЇНА ? 2. ---чому не є діючі ЗАКОНИ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ ? 3. ---чи В ДЕРЖАВІ УКРАЇНІ РОСІЙСЬКІ ВІЙСЬКА ВЕДУТЬ ВІЙНУ ? 4. ---ХТО ДАЄ ПРИСЯГУНА СЛУЖІННЯ ДЕРЖАВИ УКРАЇНИ ? 5. ---- ЩО ТАКЕ ДЕРЖАВНА ЗРАДА ? 6. ----ЩО ТАКЕ РЕЛІГІЙНИЙ ТА ПОЛІТИЧНИЙ СЕПАРАТИЗ ТА ТЕРОРИЗМ ? 7. --- ДЛЯ ЧОГО **БУЛО СТВОРЕНО ТА Є ДІЮЧЕ СБУ ? 8.----ХТО ДАВ юридичне ПРАВО про російським ,про єврейським , про румунським ДЕПУТАТАМ в державі УКРАЇНІ ДІЯТИ НА РОЗВАЛ ДЕРЖАВИ УКРАЇНИ ? 9. ---для чого було створено та зареєстровано лібералами 366 приватних політичних партій в державі Україні і хто фінансував та фінансує їх роботу ? 10. ---ДЕ УКРАЇНСЬКА ЕЛІТА В ДЕРЖАВІ УКРАЇНІ ?

Наталья

7 лютого 2021, 10:55

Он и в 95 вел себя омерзительно гнать его надо вон

Олег

6 лютого 2021, 09:54

Инпичмент


Новини