Головна Новини Політика Скандали.Політика Разумков натякнув на свої президентські амбіції: Зеленський скликає засідання фракції
commentss НОВИНИ Всі новини

Разумков натякнув на свої президентські амбіції: Зеленський скликає засідання фракції

Спікер записав ролик, який дуже нагадує передвиборчий піар кандидата в президенти

1 лютого 2021, 15:46
Поділіться публікацією:

Сьогодні перший день нової сесії Верховної Ради 9 скликання. Дмитро Разумков присвятив цьому відеоролик, який виклав на своїй нещодавно верифікованій сторінці Facebook. Зображене на відео викликало резонанс у політичному сегменті мережі, адже складається враження, ніби Разумков знімався для своєї передвиборчої кампанії, а не для анонсу роботи Верховної Ради.

Разумков натякнув на свої президентські амбіції: Зеленський скликає засідання фракції

Разумков мітить в президенти. Фото: Facebook

Відео — високої якості й, очевидно, коштувало недешево, на ньому Разумков о 7:15 приїжджає на своєму Camry у Верховну Раду, де ще немає ні душі, ходить пустими коридорами, спілкується телефоном державного спецзв'язку, працює за своїм MacBook, а тоді приходить до зали пленарних засідань і каже: "Починаємо працювати".

В мережі вже побачили кілька знаків, які вказують на те, що спікер доволі прозоро натякнув на свої президентські амбіції: у відео, окрім нього, немає інших людей, усі питання він вирішує сам, і окремий акцент зроблений на зелено-білу табличку "Вихід".

Сам Разумков повідомив, що ніяких конспірологічних теорій будувати не варто, і ролик присвячений виключно початку нової сесії Ради.

"Це подарунок від моєї кваліфікованої команди, на ролик не витрачено жодної гривні з бюджетних коштів. Воно того не варто", — заявив Дмитро Разумков під час брифінгу.


Втім, політичні телеграм-канали вже почали розповсюджувати "інсайди" про те, що на сьогоднішньому засіданні фракції "Слуга народу", яке має бути присвячене голосуванню щодо виключення нардепа Олександра Дубінського, Офіс Президента планує "розібрати" й самопіар спікера Верховної Ради.

Вже доволі тривалий час лунають чутки про плани Разумкова на самостійну політичну кар'єру, та про те, що він планує вийти з команди Зеленського. Разом з експертами "Коментарі" розбирали, чи є шанси у Разумкова посісти крісло президента.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини