Головна Новини Політика президент Чи є ще загроза: Зеленський зробив заяву про ситуацію на Харківському напрямку та у Вовчанську
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи є ще загроза: Зеленський зробив заяву про ситуацію на Харківському напрямку та у Вовчанську

Наших результатів у відображенні штурмів, у знищенні окупанта має стати більше

17 травня 2024, 08:40
Поділіться публікацією:

Завдяки стійкості українських захисників "вдалося додати впевненості" на Харківському напрямі, зокрема у Вовчанську. Як передає портал "Коментарі", про це під час свого традиційного вечірнього звернення заявив президент України Володимир Зеленський.

Чи є ще загроза: Зеленський зробив заяву про ситуацію на Харківському напрямку та у Вовчанську

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента України

"Зараз завдяки нашим Силам, нашим заходам вдалося надати впевненості напряму Вовчанська. Але російські обстріли не припиняються, погрози є. Сьогодні, зокрема, було поранено керівника адміністрації Вовчанська. Наші контрударні дії продовжуються – продовжуються і в інших районах у прикордонній області Харківщини. І наших результатів у відображенні штурмів, у знищенні окупанта має побільшати", – повідомив Володимир Зеленський.

За заявою президента Росія намагається розширити війну, супроводжує це незмінно порожніми словами про мир.

"Ми повинні примусити Росію до реального, справедливого світу всіма засобами. Наш захист від штурмів і ударів при цьому – вирішальний. Дякую кожному, хто робить все, щоб наша держава вистояла! Дякую кожному у світі, хто допомагає!", – додав глава держави. .

Читайте також на порталі "Коментарі" — Володимир Зеленський скасував важливі візити до Португалії та Іспанії: що сталося.

Також видання "Коментарі" повідомляло — Росія може мати ресурси для загострення дій на прикордонній території Харківської області. Однак про наступ на Харків не йдеться. Про це говорить низка експертів, зокрема керівник Центру протидії дезінформації РНБО Андрій Коваленко. Що відбувається на Харківщині та чому? Чи справді оборона ЗСУ міцна та загрози для захоплення Харкова немає? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини