Головна Новини Політика президент Чи є ще шанси на перемогу: Зеленський зробив емоційну заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи є ще шанси на перемогу: Зеленський зробив емоційну заяву

Володимир Зеленський вкотре наголосив, що Україна не зможе перемогти у війні без допомоги США, яка все ще відкладається

16 квітня 2024, 12:27
Поділіться публікацією:

Україна не зможе перемогти у війні проти Росії, якщо не отримає додаткового пакета допомоги від Сполучених Штатів Америки. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву президент України Володимир Зеленський зробив в інтерв'ю для "PBS NewsHour".

Чи є ще шанси на перемогу: Зеленський зробив емоційну заяву

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Зокрема, журналіст поставив Зеленському питання, як довго українські війська зможуть протриматися, чи витримають весняний російський наступ, якщо допомога від США не буде відновлена.

"Я кажу вам відверто, без цієї допомоги шансів у нас перемогти не буде. І треба бути набагато сильніше твого ворога. Ось про що я говорю. Сьогодні артилерійський снаряд 1 до 10. Чи можемо ми так стояти? Ні, у будь-якому випадку, при цій статистиці, вони будуть нас щоденно штовхати назад. Якщо ми хочемо на 100% боронити те, що сьогодні під нашим контролем, ми повинні від одного перейти до співставних цифр — десять до десяти", — висловився Зеленський.

Також у нього запитали, чи допоможе ймовірна допомога від США обсягом 60 млрд євро Україні зміцнити оборонну стратегію або прорвати російську оборону.

Як сказав Зеленський, Україні дуже складно, бо вона бореться із великою російською армією.

За словами глави української держави, росіяни не шкодують людей. У результаті на полі бою російські військові не такі навчені, як українські захисники. Але їх велика кількість. І необмежену кількість людей, і велику кількість снарядів. Це головне виробництво росіян.

Президент додав, що Росія завдає ударів по Україні з літаків, які злітають у небо з окупованого Криму. Ці удари завдаються з відстані понад 300 км, і навіть 400 чи 500 км залежно від розташування об'єкта, куди намагаються потрапити росіяни.

Читайте також на порталі "Коментарі" — "Ганьба для світу": Зеленський різко відреагував на поділ допомоги від США.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини