Головна Новини Політика президент Чи буде в новому пакеті військової допомоги від Британії далекобійна зброя: відповідь Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи буде в новому пакеті військової допомоги від Британії далекобійна зброя: відповідь Зеленського

Зеленський заявив, що з Великобританією погодили постачання далекобійної зброї

9 лютого 2023, 08:10 comments2320
Поділіться публікацією:

Великобританія надасть Україні новий великий пакет оборонної допомоги, який стане чітким сигналом, що всі союзники України рухаються разом до перемоги. Як повідомляє видання "Коментарі", таку заяву президент Володимир Зеленський зробив для ЗМІ під час перебування на військовій базі "Bovington Camp".

Чи буде в новому пакеті військової допомоги від Британії далекобійна зброя: відповідь Зеленського

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

"Ми погодили потужну кількість броньованої техніки, постачання далекобійної зброї та домовилися розпочати підготовку українських пілотів", — зазначив глава української держави.

Зеленський вважає, що це чіткий сигнал України та Великобританії про те, що держави разом не лише рухаються, а й проходять весь складний шлях до спільної перемоги.

Нагадаємо, президент України Зеленський у Лондоні закликав до передачі винищувачів аби допомогти українському народу захистити свою свободу.                                                                                                                                 

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент України Володимир Зеленський здійснив 8 лютого перший візит до Великобританії після російського вторгнення до нашої країни. У планах також поїздка до Парижа та Брюсселя – на саміт лідерів ЄС. Під час зустрічі із Зеленським у Лондоні британський прем'єр Ріші Сунак запевнив, що його країна продовжить підтримку України всіма можливими способами доти, доки не буде забезпечена поразка "агресії" президента Росії Володимира Путіна. Про що говорить цей європейський вояж Зеленського? До чого він може спричинити? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

9 лютого 2023, 09:58

Наш Зе Гевара не дотримується дресс-коду офіційних зустрічей на вищому рівні, як і всі терористичні лідери тоталітарних країн, розташованих на темній стороні людства: Білорусь Україна Росія КНДР Іран Китай Куба ... А от справжній президент, який всім керує і на якому тримається вся влада - Єрмак, одягнутий по справжньому і стильно, як всі гауляйтери русского миру.


Новини