Головна Новини Політика президент "Буде легше": Зеленський розповів, чого очікує від 2021 року
commentss НОВИНИ Всі новини

"Буде легше": Зеленський розповів, чого очікує від 2021 року

Президент України дав свій прогноз на 2021 рік

25 грудня 2020, 18:30 comments2456
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський в своєму інтерв'ю виданню "Фокус" чесно зізнався, що він очікує від наступного року. За його словами, в 2021 українцям буде легше, якщо порівнювати з роком, що минає.

"Буде легше": Зеленський розповів, чого очікує від 2021 року

Володимир Зеленський. Фото: focus.ua

Крім того, він додав, що цей рік виявився складним абсолютно для всіх. У наступному році Україна буде відзначати 30-річчя незалежності, тому в країну приїдуть багато лідерів інших держав. Можливо через це наступний рік буде для його президентства не менш складним, ніж цей.

"Високосний рік був непростий, він завжди складніше, жорсткіше. Щодо нового року, для початку потрібно уточнити, для кого він буде важким. Для мене він буде таким же, як і 2020-й, можливо, навіть важче. Все залежить від того, скільки буде викликів. Для людей, вважаю, буде легше.

Йде символічний рік — рік 30-річчя нашої незалежності, це підйом духу, є чим пишатися. Вважаю, що ми зробимо велике свято, у нас багато ідей. Думаю, приїде багато іноземних лідерів, які поважають Україну", — заявив президент щодо своїх очікувань на 2021.

Варто додати, що Зеленський впевнений в тому, що 2021 році також відбудеться підйом в економіці   країни, хоч і невеликий.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, до кого з олігархів може стати ближче Зеленський в 2021 році. В інтерв'ю The New York Times президент Володимир Зеленський визнав, що в Україні існує серйозний вплив великих фінансових груп (олігархів), в тому числі через їх медіа, на багато процесів. І навіть дав свій рецепт боротьби (позбавити олігархів впливу на формування інформаційної політики). Так чи дієвий рецепт? Чому у нас не можуть перемогти олігархію або хоча б скерувати цю енергію в добре русло? До кого з олігархів може стати ближче Зеленський в 2021-му? "Коментарі" дізналися відповіді у експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Олала

28 грудня 2020, 10:57

противно даже читать такую ересть"будет легче"- вопрос кому и когда? Вы, как президент, что сделали лично для этого, а ничего. ВЫ сказали, что в период пандемии не поднимать цены на услуги и прочее. ГДЕ это все!!!!!!!!!!!!!! Где брать деньги чтобы оплачивать ваш "дешевый газ" и эл.энергию ?

Влад

26 грудня 2020, 17:41

Подымаются цены на транспортировку газа, электроенергию, проезд в транспорте, налог на дома и квартиры (всем!), обьязательная плата риелторам при здаче жилья в аренду или продаже, на тепло и горячую воду и т.д. и т.п. Чтоб ты подох лживый ублюдок, слуга олигархов!

гость

26 грудня 2020, 09:52

"Будет легче". Мать твою .... Кому будет легче ?!?!?!? Может президенту и будет легче. А простому народу .... Электроэнергия с января 2021г. с 0.90 грн до 1.68 грн за кВт ( почти в 1.9 раза ), отопление и горячая вода на 50 %. С поднятием цены на электроэнергию поднимутся в цене: вся коммуналка, проезд в транспорте ( метро, троллейбусы, трамваи ), продукты питания и т. д. Так кому будет легче ?!?!?!? Нормальных слов на ум не приходит, сплошной мат ... ... ... Выбрали на свою голову, скудоумного ... ....

sexx

26 грудня 2020, 00:59

Жapкиe дeвyшки ищyт eбли на oднy нoчь! Вce бecплaтнo и aнoнимнo, вce oни жaждyт cпepмы и любят ceкc ----- http://bit.do/chpoking


Новини