Головна Новини Політика президент Без квітів та подарунків: в Офісі Президента розповіли, як Зеленський святкує день народження
commentss НОВИНИ Всі новини

Без квітів та подарунків: в Офісі Президента розповіли, як Зеленський святкує день народження

Стало відомо, як Володимир Зеленський відсвяткує день народження

25 січня 2022, 16:08
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський 25 січня святкує свій 44-й день народження. В Офісі Президента розповіли, як голова держави планує відсвяткувати цей день. Про це повідомляє Today.

Без квітів та подарунків: в Офісі Президента розповіли, як Зеленський святкує день народження

Володимир Зеленський - фото з відкритих джерел

На сторінці у Facebook прес-секретаря президента Сергія Никифорова з'явилося привітання Володимира Зеленського зі святом. У пості Никифиров наголосив, що президент не планує влаштовувати святкування дня народження, натомість проведе весь час на роботі.

"Сьогодні команда Офісу Президента і я особисто раді привітати Володимира Зеленського з днем ​​народження. Пізніше при зустрічі побажаю йому міцного здоров'я та невичерпної енергії долати виклики, які постали перед Україною. А також неухильної віри у власні переконання, бо бачу – вони щирі та правильні ", – написав на сторінці Сергій Никифоров.

Речник президента підкреслив, що Володимир Зеленський цього року попросив не робити йому подарунки, натомість висловив прохання перерахувати гроші благодійним організаціям, зокрема українським дитячим будинкам та лікарням.

"Цього року Володимир Зеленський день народження святкувати не буде, і проведе його на роботі. Своїх друзів та колег він попросив не витрачати гроші на квіти та подарунки, а натомість перерахувати їх на добрі справи", — зазначив Сергій Никифоров.

Як повідомляли раніше "Коментарі", перша леді країни, дружина президента Володимира Зеленського продовжує оригінально підходити до поздоровлень свого чоловіка із Днем Народження. Адресуючи Володимиру Зеленському теплі слова на честь його 44-річчя Олена Зеленська вирішила зізнатися коханому у коханні, виклавши чорно-біле фото, на якому президент на якомусь світському заході.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини