Головна Новини Політика внутрішня політика Бажаю кожній жінці таких поглядів: Зеленська романтично привітала чоловіка із 44-річчям
commentss НОВИНИ Всі новини

Бажаю кожній жінці таких поглядів: Зеленська романтично привітала чоловіка із 44-річчям

Перша леді Олена Зеленська, вітаючи свого чоловіка Володимира з днем народження, продовжує підходити до цього креативно

25 січня 2022, 15:11 comments1438
Поділіться публікацією:

Перша Леді країни, дружина президента Володимира Зеленського продовжує оригінально підходити до поздоровлень свого чоловіка із Днем Народження. Адресуючи Володимиру Зеленському теплі слова на честь його 44-річчя Олена Зеленська вирішила зізнатися коханому у коханні, виклавши чорно-біле фото, на якому президент на якомусь світському заході.

Бажаю кожній жінці таких поглядів: Зеленська романтично привітала чоловіка із 44-річчям

Володимир Зеленський. Фото: Instagram Олена Зеленська

Фото чоловіка Олена Зеленська підкріпила зворушливим зізнанням у Instagram. Перша Леді зазначила, що їй здається, що на тому фото чоловік дивиться на неї. За словами Зеленської, цей погляд чоловіка їй дуже добре знайомий, тому що так він дивиться на неї щодня. Так можуть дивитися лише ті, кого переповнюють щирі та теплі почуття.

Олена Зеленська зазначила, що вона дуже добре відчуває теплі та ніжні почуття свого чоловіка і доки він з таким поглядом дивиться на неї їй нічого не страшно у цьому світі.

Олена Зеленська також звернувся до Володимира Зеленського з проханням і надалі так дивитися на неї, а ще берегти себе, бо попереду доведеться ще багато пройти та досягнуть разом усього того, про що мріяли.

"З днем народження, коханий! Обіцяю дивитися на тебе у відповідь. Так само. Завжди!" — додала вона.

Сама Олена Зеленська отримуватиме вітання вже 6 лютого. Вона, як і Володимир Зеленський, святкуватиме своє 44-річчя. Минулого року Володимир Зеленський дуже схоже привітав із Днем народження свою другу половинку, він виклав у мережу фото Олени Зеленський та написав для неї вірш.

Читайте на порталі "Коментарі" — президент Зеленський назвав хитрість, яку Путін може використати для вторгнення в Україну.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини