Головна Новини Політика президент Байден повинен зробити більше й допомогти завершити війну на Донбасі, - Зеленський
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден повинен зробити більше й допомогти завершити війну на Донбасі, - Зеленський

Нашій країні потрібно більше зброї, фінансів на боротьбу і більше підтримки на шляху до вступу в НАТО

12 квітня 2021, 19:52
Поділіться публікацією:

Президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден повинен зробити більше, щоб стримати російську агресію і допомогти завершити війну на Сході України. А для вступу України в НАТО недостатньо тільки слів підтримки з боку США. Так вважає президент України Володимир Зеленський, про що він заявив в інтерв'ю виданню CNN, пише РБК-Україна.

Байден повинен зробити більше й допомогти завершити війну на Донбасі, - Зеленський

Володимир Зеленський - фото з відкритих джерел

За інформацією видання, президент України назвав Америку "хорошим другом", проте зазначив, що Байден повинен зробити більше, щоб стримати Російську Федерацію і допомогти закінчити військовий конфлікт.

За словами Володимира Зеленського, нашій країні потрібно більше зброї, фінансів на боротьбу та більше підтримки на шляху до вступу до Північноатлантичного Альянсу.

"Якщо США бачать Україну в НАТО, вони повинні сказати це прямо і зробити це. Не словами", — сказав державний голова.

Нагадаємо, що за словами Володимира Зеленського, Україна готова до вторгнення Російської Федерації. Крім того, президент не виключає, що це може статися. Про це гарант заявив журналістам американського телеканалу CNN під час візиту в зону ООС.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" писало, що в Адміністрації нового президента США Джо Байдена розповіли, що буде, якщо Росія зважиться на масштабну військову агресію проти України. За його словами, якщо кремлівський режим Володимира Путіна піде на загострення ситуації на Донбасі і посилить агресію проти України, то Росія дуже дорого заплатить за це. Він зазначив, що в США знайдуть механізми для того, щоб залучити РФ до відповідальності за її агресивні дії.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини